Dobr vecer Žienky Chcela by som sa poradit Som PrvoRodička A som 38tyzdni A na 3 prsty Otvorena A Nemam ziadne bolesty Len ma boli cjrbat uz Skoro Mesiac
Poradte my Nieco co mam roboty
Výborne 🙂 Nám tu v Cambridge v nemocnici vraveli, že ostať doma čo najdlhšie sa dá, samozrejme, iba ak je s tebou a bábätkom všetko v poriadku, veľa chodiť a robiť veci, ktoré máš rada, napríklad niečo upeč a tak 🙂 Držím ti palce, všetko to zvládneš na jednotku, mamička 😉❤
To odkial vies ze si na 3? Si sa sama vysetrila? Ak nie sama tak tvoj dr by ti mal povedat co dalej. U nas napriklad v nemocnici neprijimaju kym nie si minimalne na 4.. Myslim ze by si mala cakat kym ti A praskne voda B alebo zacnu kontrakcie, ale Ja nie som porodnik tak zavolaj svojej dr a opytaj sa.
Ja som bola ako prvorodička otvorená na 4 prsty od 36tyzdna a porodila som v dva dni po termíne.
mne sa tak krpec narodil v 38tt, bud rada. Snad to nebudes tahat do 40tt. Ja som bola za to velmi vdacna, uz sa mi nechcelo chodit s velkym bruchom. Takze co mas robit? Nic, len cakaj.
@jankapepe ja do dvoch 😂
Mobil mi zmenil prvorodička na prevodovka 😂sorry, No nic musis len cakat na kontrakcie alebo kym ti praskne voda a nabuducej kontrole sa opytaj vsetko co potrebujes vediet.
nemozes robit nic, vsak ked sa to tak vezme, tak si uz skoro na konci, porod sa ti blizi, takze uz len pockat si
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Naučiť sa písať napr