38tt otvorená na 3cm hlavička nalieha na pôrodnú bránku, kedy ste porodili?
Ahojte, viem že je to veľmi individuálne len zo zvedavosti sa chcem opýtať či to niektorá mala a ak áno ako dlho trvalo kým ste porodili (som treťorodička) ? Plus ma 3etí deň preháňa poslíčkovia sú silný ani tepla sprcha nepomáha v úplnej úľave. Brucho mám ako kameň počas dňa aj v noci. CTG v poriadku gynekológ skonštatoval, že do pár dní by mohol byť pôrod, ale viem že niekto s tými príznakmi dokázal aj prenášať.
Rodila som 5x v rôznych týždňoch, ale na každej poslednej poradni pred pôrodom som mala hrdlo mäkké 1,5cm, otvorená na špičku prsta. Rodila som rôzne dlho v rozmedzí 2 hodin - 20 minút (počítam len čas bolestivých kontrakcií) Každý pôrod bol tiež prudko individuálny, ale tie bližšie k termínu boli ľahšie ako tie skoršie.
Môžeš porodiť dnes a môžeš aj prenášať. Neostáva ti nič iné, iba čakať. Držím prsty, nech to máš čo najskôr za sebou a bez komplikácií.
S tymto nalezom som bola cca 4 tyzdne
Ahoj ja som bola od 38tt otvorená na 4 a bábo.tiez už naliehalo.
Dr mi vraveli ze už každú chvíľu to môže prísť a nakoniec som bola na poradni v 40.tt v termíne s nálezom 6cm stále bez pôrodnej činnosti a keďže som.mala aj streptokoka už sme si dohodli ze nastúpim do pôrodnice a praskli mi plodovu vodu a tým vyvolali porod.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tyzden som na tom takto bola, kym som porodila...ale teda ked to zacalo, porod prebehol velmi rychlo...drzim palce 🍀🙂