Som v 38. týždni a mám tlaky v podbrušku. Sú to poslíčkovia alebo pôrod?

kacicka1123
15. sep 2021

Zdravim som 38 tt a mam bolesti a tlaky v podbrušku ,každých 5/10 minut ...Bolest nehorazna aj ked trva niekolko sekund ,vystreluje aj do chrbtice ...Nevieme tedq či mame letiet na nemocnicu alebo cakat...

ailiba
15. sep 2021

@kacicka1123 skus horúcu sprchu... Keď neprejde, radšej ísť na pohotovosť. Ja som tak bola, ale porod bol až o týždeň, tak ma poslali domov... Ale nevadí, radšej zbytočne, ako neskoro... Držím palce, aby všetko dobre dopadlo🙏

mima1
15. sep 2021

Pust daku appku a meraj. Pokial je to take ze predychas a interval sa neskracuje este by som pockala. Daj sprchu

ailiba
15. sep 2021

@kacicka1123 len chcem dodať, že až 2 hodiny pred pôrodom som začala mať pravidelne kontrakcie... Dovtedy boli nepravidelne... Teplá sprcha to isti

patricka
15. sep 2021

Teplá sprcha a bud sa to zastaví alebo rozbehne, teda aspoň ja som to tak mala....držím palce...

deti95060810
15. sep 2021

pôrod.... smer nemocnica...

domka222
15. sep 2021

Ja som sa naložila do vane a tam som sa utvrdila, že idem do nemocnice

mariska1989
15. sep 2021

Si v 38tt takže tak ako to opisuješ by som na MK nepísala ale šup smer pôrodnica 😊 daj vedieť ako čo ❤️

veronice
15. sep 2021

Mne kontrakcie vystrelovali iba do chrbtice, takze ano, mozes uz rodit, ja byt tebou tak uz idem, drz sa 😊💪🍀

matejko18
15. sep 2021

,

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre