Zdravim som 38 tt a mam bolesti a tlaky v podbrušku ,každých 5/10 minut ...Bolest nehorazna aj ked trva niekolko sekund ,vystreluje aj do chrbtice ...Nevieme tedq či mame letiet na nemocnicu alebo cakat...
Pust daku appku a meraj. Pokial je to take ze predychas a interval sa neskracuje este by som pockala. Daj sprchu
@kacicka1123 len chcem dodať, že až 2 hodiny pred pôrodom som začala mať pravidelne kontrakcie... Dovtedy boli nepravidelne... Teplá sprcha to isti
Teplá sprcha a bud sa to zastaví alebo rozbehne, teda aspoň ja som to tak mala....držím palce...
pôrod.... smer nemocnica...
Ja som sa naložila do vane a tam som sa utvrdila, že idem do nemocnice
Si v 38tt takže tak ako to opisuješ by som na MK nepísala ale šup smer pôrodnica 😊 daj vedieť ako čo ❤️
Mne kontrakcie vystrelovali iba do chrbtice, takze ano, mozes uz rodit, ja byt tebou tak uz idem, drz sa 😊💪🍀
,
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kacicka1123 skus horúcu sprchu... Keď neprejde, radšej ísť na pohotovosť. Ja som tak bola, ale porod bol až o týždeň, tak ma poslali domov... Ale nevadí, radšej zbytočne, ako neskoro... Držím palce, aby všetko dobre dopadlo🙏