Ahojte, som 38tt a na poradni mi Dr povedal, ze mam krcok celkom zatvoreny a vysoko, takze porod nehrozi. Na jednej strane som rada, kedze mala je este KP a ja stale dufam, ze sa to zmeni, ale na druhej strane z kazdej strany pocuvam od bab, ktore maju rovnaky termin, ze uz su otvorene na 1 prst a teraz sa trosku bojim, ze mozno budem este aj prenasat ☹ Ako rychlo sa to s tym krckom moze zmenit??? 🙄
neviem či ťa poteším, alebo vystraším, ale toto isté mi povedal kedysi lekár 38+1 a rodila som 38+4 😀 pôrod sa rozbehol prirodzene
@simonkazga Dakujem 😀 Takze to skracovanie krcka asi netrva cele tyzdne 🙂 Este nech sa teda malicka pretoci a vsetko bude v poriadku 😀
@lucyfromuk mne tiez dr. povedal na poradni rano v neukoncenom 38tt ze nevyzera ze by sa nieco islo diat a maly sa narodil asi o 24h :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lucyfromuk ale kluuud 🙂 ja som rodila v 40.tt a v 38. som tiez bola tak ako ty. a potom to slo samo, spontanne, len nestresuj a mysli pozitivne, babo urcite vie kedy je jeho cas, drzim palce 🙂