Ahojte kocky, som 38 tt a cakam na porod. Mala ma uz cez 3200 gramov, zajtra poradna. Posledne dni uz takmer nic nerobim, len upracem domacnost a inak sa len povalujem, citam, kukam tv. Hrozne sa mi to vlecie. Nikam nechodim skrz tuto dobu sialenu. Vacsinu casu som sama, muz pracuje. Ako si kratite cas ? Hrozne sa mi to vlecie 🤣🤣
Oddychuj, kým to ide. Ja som posledne týždne absolútne nič už nerobila, ani nevládala, len v kresle lustila osemsmerovky. Čiže proste rob, čo ešte môžeš a chceš. Sú to posledné týždne, to už ti ubehne 🙂🙂
Pospi si, vezmi si knizku, relaxuj, pusti si vanu ak mozes... kludne sa Ti moze stat, ze potom sa nezastavis... a budes lutovat tieto casy
@mamusa34 no tak si povedzte co by ine dali za to sa doma nudit 😄 napr ja
@mamusa34 jaaaj no mne sa to vlieklo cele tehu, asi za to ze som bola doma na rizikovom. A teraz to je extrem. Este koniec roka ako tak usiel, vianoce, pripravy, pecenie, darceky, vyzdoba a tak. Ale teraaaaaz nic chrbat ma boli pri nicom moc nevydrzim. Len sa valam 🤣 odpocivam ale celyyy den to je na palicu nejsom zvyknuta na to a uz mi to je aj blbe nic nerobit 🤣
@hederamonstera hej ale to by ta bavilo par dni a potom uz nie 🤣🤣 ver mi. Mne uz to je normalne blbee 🤣
Som si objednala vlnu a haciky a skusim hackovanie 🤣🙈
@jajusa85 ee, ja mam vela hobby...a tesila by som sa na babo, kedze sa nam uz nejaky ten rok nedari, a praca ma nebavi 🙂
ja som vela citala a pozerala serialy.. teraz nemam cas precitat si ani casopis, ci pozriet tv noviny 🤣
oddychuj, spi do zasoby 😁
@hederamonstera tiez mam vela hoby, len teraz uz je to narocne, hlavne skrz ten bolavy chrbat. Ale idem skusit to hackovanie 😁
Keby som mala ja tvoj problem jooooj to by bolo. Aj tie dva tyzdne co mas do porodu by som sa potesila 😂 vymenim dve deti za tvoju nudu
@jajusa85 sme na tom podobne. Ja som v 39 tyzdni a tiež sa mi posledné dni vlečú. Ale zasa každý týždeň chodím aspoň na poradňu tak viem a vidím či sa pôrod rozbieha alebo nie 😅 minuly týždeň som mala na pasoch take kontrakcie že si má tam chceli nechať a dnes? Počas 35 kín dve malé kontrakcie 😂😂 takze vidím že ešte neni ten správny čas.
Ja najradšej si poskakujem na fitlopte, pozerám na nete veci ohľadom bábätiek ❤️ A oddychujem. Keďže keď sa mala narodí už nebude čas na oddych ☺️
@jajusa85 ja som 37tt a tiez uz len čakám. Oddychujem, pozeram seriály a spim. Všetko mam hotové🙂
@babyttcirl aj ja pripravene vsetko, uz len cakam 😅
@jajusa85 a teda maly sa nikde este nechystá a ja naberam na váhe...a ty ako? Koľko si zatial pribrala?
@babyttcirl ja som pribrala len 6 kil ale to zato ze som mala pres tehu 98 🤣🙈 takze zasoby boli. Poslednu hodinu je mala strasne diva kope vrti sa tak sledujem co tam stvara a uz zacinam stresovat 🙄
@jajusa85 no tak som zvedava kedy ti to príde. Ja som mala pred tehu 68kg a 83🙄 takze zatial 15. Dúfam ze uz za 3tt to nebude mega horsie.
@babyttcirl tak si drzme palce ja uz by som tiez nechcela pribrat 🤣 a idealne z porodnice o 15 kil lahsia hhh
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Uzivaj si volny cas, kym mozes. Citaj si, pozeraj dokumenty, uc sa nieco o detoch a ich vyvoji, vyberaj oblecko pre male, ake hry sa mozes hrat s dietatom, navar si jedlo do mraznicky...