Som v 38. týždni + 4 dni a často močím. Začína mi pôrod?

lele1310
1. dec 2021

Mamičky včera večer kontrakcie asi hodínku potom prestali normálne som zaspala. dnes od rána bolesti v chrbte také tlaky sem tam zabolí pod bruškom. Chodím často na WC cikat ale zdá sa mi ako keby to bola prodovka. Nakoľko veľa vycikam na to ze chodím tak často. Začal mi pôrod? Som otvorená na 2 cm. Poraďte prosím lekár má dovolenku 🤦‍♀️🙂

kilimi
1. dec 2021

@lele1310 Ano chod k lekarovi zacal porod

lele1310
autor
1. dec 2021

@kilimi ďakujem ❤️

heln
1. dec 2021

@lele1310 ahoj, je to mozne ze je to zaciatok, ale tak rychlo to este nebude. odporucam zavolat do porodnice, poradia, daju instrukcie.

kilimi
1. dec 2021

@heln nemusi to byt o par dni ja som bola rano na 3 cm isla som domov v pohode predychala kontrakcie prisla opat rano o 8 na sono som nemala ziadne stahy maternice mysleli si ze poslickovia a ja blufujem ale to uz som ani sediet nevedela a o 12 mi zacali pôrodné bolesti a o 14:00 bola mala na svete 🙂 vsetko sa udialo velmi rychlo. Je potrebný urcite lekar

mimi16
2. dec 2021

@lele1310 no neviem, ale plodová voda by ti odchádzala spontánne, nemohla by si to zadržať a ísť potom na toaletu. Ja som začala 38tt, poslíčkov mám už od 7-meho mesiaca a v noci som na toalete takmer každú hodinu. Bábätko tlači na mechúr. Kontrakcie pred pôrodom by si mala mať aspoň každých 5-6 minút.

jaskolka
2. dec 2021

Pre istotu by som šla. Daj si vložku, oni tam aj vedia zistiť, či to je plodová voda. Ta môže odtekat aj pomaly, nemusí to byť prúd.
Ale tipla by som, že už to začína.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre