Ahojte, pomaly koncim 37tt, krcok 1,5 cm makky, hlavicka nalieha. Doktorka sa vyjadrila ze urcite budem rodit pred terminom. Ake mate skusenosti pri rovnakom/podobnom naleze? Mozem dufat?😀🙏
@trgypadl na spic prsta, ale to uz asi mesiac..posledne 2 tyzdne sa iba skratil z 2,5 na 1,5.🤷♀️
Telo sa pekne pripravuje krcok makkne a skracuje sa/normalne na dany tyzden , ale podla tohto Ti nikto nepovie ci to bude pred terminom alebo po, kludne mozes vydrzat aj do terminu, je to veľmi individuálne
2. Pôrod 2cm ,2tt pred terminom, som vydrzala do terminu..
3.pôrod 1,5cm 3 tt pred terminom som porodila v 38tt
Ja mam ten isty nalez ako ty, ale krcok 1cm, 2.porod, obrovske dieta a porodnik mi povedal, ze nech vsetci dufame, aby to prislo skor 😃
Pri prvej som bola na 1 prst otvorena uz 2t pred porodom a porodila som presne na termin.
Ja som bola otvorena pri prvom na jeden palec v 35 tt, mala som lezat, aby nebol tlak, narodil sa presne vo vypocitany den. Pri druhom som sa zacala otvarat v 33 tt, ale nelezala som Tak vela, mala som problem pri oboch so syndromom nepokojnych noh, narodil sa jeden den dopredu, a to som bola otvorena na dva prsty asi tyzden dva pred porodom. Poznamka : Neviem, kolko to je jeden prst cm :D
Nepotesili ste ma, damy😅
Nevedia to odhadnúť. Mne vraveli v 39tt že Max týždeň a rodim a porodila som o tri na konci 42tt🤣
Kamoška opačne, ráno na kontrole lekár že na porod to ešte nevyzerá vôbec a poobede už mala aj porodene 🤣
Aaaale prosim ta,ved si v 38tt,odvtedy si uz v podstate v termine a kedykolvek mozes porodit plne donosene dietatko.Nemas vobec co riesit.
Kamoška chodila mesiac otvorená na 2prsty, už bola aj hospitalizovana, stále tvrdili , že zajtra už porodí, nakoniec išla domov.. porodila po termíne pár dní 🤷
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, krcok je aj otvoreny?