Ahojte, dnes som bola v poradni a dr mi povedala, že som otvorená na jeden prst. Som v 36tt.. chcem sa spýtať či sa dá ešte zavrieť alebo už ostanem otvorená a či niekde do tehotenskej knižky dr píše, že už som otvorená. Dakujem 🙂
ja myslim ze to je v poriadku a zavriet uz asi nie 😉
@nikoletka0494 je to ok, ja som bola takto az do porodu
Dr mi ešte povedala, že môžem byť rada, že sa otváram.. kedže som prvorodička.. neviem ako to myslela 😀 potom to ide už rýchlejšie?? 😀
ja som dnes tiez bola a som otvorena na dva prsty ,takisto som bola otvorena v 1.tehu a este mesiac som vydrzala🙂
telo sa pomaly pripravuje na porod..urcite nie je dobre,ked je zena uplne zavreta povedzme v 40.tt.
@nikoletka0494 Preboha ved ak by nieco hrozila tak na to lekar isto upozorni , zodpovednost je predsa aj na nom , a je to normalne ak to nebude enormne rychlo pokracovat, A zavriet ? ved to nieje kniha?
@nikoletka0494 telo sa chystá na pôrod, sú ženy ktoré od 37tt chodia otvorené na 2 prsty a nič sa nedeje
@nikoletka0494 ja som chodila otvorena na 1 prst mesiac pred pôrodom uplne v pohode,nestresuj...a porodila som len o 10 dni skor
@nikoletka0494 ahoj, ved to mas v pohode, vsak za chvilu aj tak budes rodit. nestresuj sa... oddychuj, kym sa este ako tak da...🙂
@nikoletka0494 Ja som bola otvorená na prst v 38 týždni a rodila som až v 40 týždni. Je to normálne, že sa otvaras a keď si už raz otvorena, už sa nezavries naspäť. To sa nedá. Želám rýchly a pekný pôrod.
Dakujem žienky.. ja sa nestresujem, že som otvorená 🙂 teším sa.. len som niekde tu na koníku zbadala, že sa žena opäť zavrela.. a skôr ma zaujíma, že či sa to píše do tej knižky.. a dakujem za všetky POZITÍVNE odpovede :-*
@nikoletka0494 Neviem, či sa to píše do tehotenskej knižky, mne ešte písali na počítači ako sa cítim subjektívne, potom objektívne keď ma vysetrili. A tam napísali, že som na prst otvorená s papier som mala v tehotenskej knižke. A keď si už otvorená, určite sa nedá zavrieť naspäť.
ja som zacala mat bolesti v podbrusku,sla som ku lekarovi a ten mi povedal,ze sa malicko otvaram.. som v 36 tt teraz 🙂 hospitalizovali ma na gnekologii a dostavala som infuzie preventivne kvoli vahe malickej,lebo vraj je malicka a chuducka ma 40 cm a 2077g mala v 35tt. Uz som doma a zda sa mi ze lepsie,len ma dole na lavej strane pobolieva, lebo mi tam vraj tlaci hlavickou 🙂 Jeden lekar mi povedal,ze len aby som este aspon tyzden dva vydrzala a druhy lekar mi povedal,ze porodim niekedy 23.12. Oficialny termin podla usg mam 18.12. Clovek uz ani nevie, comu-komu verit
ahoj v tomto týždni to už je vpohode zavrieť sa nezavrieš, ja som šla rodiť otvorená na 5 a doktorka mi vravela že môžem byť rada, že je to akoby som už mala polovicu za sebou a pôrod trval len hodinu a pol
Baby prepacte ze Vam sem pisem a otravujem....potrebovala by som Vas nazor prosim Vas...
Dnes som 7t 5dni, pred 2 dnami bolo sono a vsetko ok (klop klop) ale dnes som sa zobudila a prsia ma uz skoro nebolia tak ma chytila panika! PROSIM VAS napiste, zazila ste to niektora?
Keby ma od zaciatku neboleli tak nepanikarim viete, ale kedze boleli predtym a teraz uz prestavaju....
Boze toto je na nervy...chcem byt kludna ale takto....ach ((
Dakujem
@lenka54321happy prídu horšie bolesti.. myslím, že je to normálne..príznaky alebo ako by som to nazvala sa menia ešte sa nasmeješ počas tehotenstva a budeš prekvapená ako je možné, že v tebe rastie nový krásny život- človiečik.. užívaj si to, že si tehotná 🙂 aj všetko s tým spojené.. :-*
Ja som bola otvorená na 2prsty od 32tyzdna..a vydržali sme do 38..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Zatvorit uz tazko🙂, ale myslim, ze v tvojom tyzdni tehotenstva je vsetko uplne OK🙂. Niektori lekari to pisu do tehu knizky, ale niektori nie.