Som v 36. týždni a odteká mi zátka

nikola599
1. mar 2015

Ahoj baby chcela som sa spýtať som druhy krát tehotna a skončila som 36 týždeň už 3 dni mi odteka zátka mam jej veľa na papieri na wc pomaly po každom wc jej tam dosť toho tak by ma zaujimalo či ma čaká dohľadnej dobe porod

danieli
1. mar 2015

Moze a nemusi, v jednom tehu mi odišla v 30 tt a porod 37 tt a v druhom mi odišla v 36 tt a porod do večera

nikola599
autor
1. mar 2015

@danieli lebo pri prvom mi toľko neodchadzalo lebo veľa mi odchadza tak sa cudujem s toho 🙂

nadika1808
19. nov 2015

Co to je odteka zatka

nini1010
19. nov 2015

@nadika1808 To je tak hlupo povedane taky "krvavy soplik".no neviem to slusnejsie,taka hrca a to znamena povacsine ze coskoro rodis.

nadika1808
19. nov 2015

Aha i ked uz mam 17ricneho syna uz nepametam na veci

filiatko
19. nov 2015

@nikola599 mne odisla cela v 36tyzdni a rodila som o dva tyzdne neskor

nadika1808
19. nov 2015

Fuha tak musim davat pozor a sledovat to ale zatial pokoj

viki_lv
20. nov 2015

baby ja som teraz v 31. tyzdni, som prvorodicka a dost som sa vcera vecer zlakla. Mam mykozu, ktora nesvrbi ani nepali, ale liecim ju cipkami Gyno Pevaryl od doktora, a tak si pri sprchovani prstami vycistim posvu od tych "nanosov". vcera mi takto na prstoch zostala taka hlienovita hmota, asi 2x2 cm, ako zelatina. bola priesvitna a miestami dobiela sfarbena. potom este taky mensi kusok a to bolo vsetko. strasne som sa zlakla, ci to nemoze byt zatka, lebo naposledy pred tyzdnom mi lekar povedal, ze mam maksi krcok, ale neotvaram sa a nedal mi ani ziadne odporucania, ze mam len lezat a pod, tak ci som sa nezacala otvarat a nedajboze cochvila pride predcasny porod. 😒 niekde som tu citala, ze zatka musi mat primes krvi.

andisko
20. nov 2015

mne odisla cela naraz a na druhy den som rodila

grelu
20. nov 2015

@viki_lv nechcem strasit, ale mne takto odisla a potratila som....bola som len v 20tt:-/

viki_lv
20. nov 2015

@grelu zatial je mala v brusku aktivna ako doteraz. a nemala si ziadne ine problemy?

grelu
21. nov 2015

@viki_lv ja som zacala rodit...babo bolo ok, len skoro:-/....na pohotovosti ma najskor vysmiali a potom mi uz ani nedovolili vstat:-/....z mojich skusenosti by som letela na pohotovost, lebo u mna sa to opakovalo viac krat. Na tvojom mieste by som isla aspon k lekarovi pre istotu

katuuuska
27. nov 2015

Ahoj mne konci 37t a tiez sa mi deje to co tebe @viki_iv predvcerom som bola u gyn a ten mi povedal ze mam branu na 1prst otvorenu a ze ta zatka postupne odchadza a tiez mi dal tabletky lebo sa mu zda ze su tam kvasinky vysledky steru mi pridu az buduci tyzden tak cakam. Tiez som nervozna stale si hovorim este 3 dni a budem v 38 t a to uz aj keby som zacala rodit tak mi to nevadi. Ale citala som, ze ked oddide zatka nemusis hned rodit moze to trvat aj tyzdne kym sa spusti porod. Som prvorodicka tak neviem necham sa prekvapit co ma caka.

viki_lv
28. nov 2015

@katuuuska ja dnes zacinam 33. tt, toto sa mi stalo v 31. tt a v pondelok mam poradnu. potom som nesla som k Dr., lebo sa situacia neopakovala. Uz zo mna nevyslo nic take hlienovite a vygooglila som, ze zatka by mala mat vzdy primes krvi- sfarbenie doruzova alebo dohneda. Moja bola cira az belava a ze to moze znamenat to, ze telo sa pripravuje na porod. Moje babatko je v brusku kazdy den aktivne, tak som sa upokojila. A teda v pondelok uvidim, co mi povie doktor, ci sa otvaram alebo co sa deje.

opica
28. nov 2015

Mne odisla minuly vikend, bola som 36+3. Iny stres, kedze pri predchadzajucich detoch som do 24 hodin potom porodila. Ale uz je to tyzden, lekarka sa netvari, ze by som uz sla rodit, cize je to individualne a netreba sa zas extremne stresovat

katuuuska
28. nov 2015

@viki_iv super ze uz sa citis lepsie a neopakovalo sa to ;) drzim prsty nech zvysok tehu prejde bez problemov ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre