Ahojte, som sa chcela spýtať, či má niekto z Vás podobný problém... Mám pocit, že doslova nevládzem dýchať... Som v 36.t a je to v pokoji, aj keď chodím.. Tlak a všetko ostatné je v poriadku...
Niekedy chytám paniku, či to je normálne, ďakujem za odpovede
Ja som tiež koncom tehu lapala po dychu a som sa veľmi zadychávala. Ťažko sa mi dýchalo, je to normálne, lebo bábo tlači už všade, po pôrode to zmizne 😉
mne sa tazko dycha uz od 7. mesiaca. babetko tlaci na branicu, tak to uz nie je take lahke. ale zas po porode sa da vsetko do poriadku 🙂
ja som v 26 tt a uz mam ten pocit dlhsie, som ako krmna hus🙂a to ani brusko nemam extremne velke, ale raz darmo, vsetko to tlaci a hlavne na branicu a pluca preto tie tazkosti s dychanim, urcite to potom prejde a budes znovu fit, uz to mas za par, tak drzim palce, to uz urcite zvladnes
Ahoj ja som v 33tt a už to mám nejaký čas, občas sa mi to stane a ostane mi až na odpadnutie, musím potom nejakú dobu ležať, otvoriť si okno a tak potom to volako prejde, asi to treba len volako vydržať, len v mojom prípade to vždy príde tak nevhod že buď akurát nakupujem alebo sedím v čakárni 😖 takže paráda hihi
Aj ja som to mala od cca 29tt. Je to ok. Už to treba len vydržať 😉
ja som v 28 tt a tiez to mam uz dlhsie, najhorsie to je ked lezim na chrbte aj ked mam vysoko podlozenu hlavu a chrbat, az panika ma prepadava, ale aj ked sedim proste stale. Teraz ked kurime je aj suchy vzduch - o to horsie pre nas. Ked chodim cca pol hodku v meste tak sa zadychcim az si musim sadnut a to uz od 1 trimestra 😝
ano poznam cca od 26 tt akosi som mala stracene pluca.. dychat som si zvykla plytko .. po porode som mala neuveritelny pocit prazdnoty.. akoby mi v zaludku a v plucach ostala diera... nejake vzduchoprazdno.. po par dnoch sa to uvolnilo.. ale ozaj taky divny pocit 😕
aj ja som to tak mala. na chrbate hlavne to bol tlak. ale nebolo to dlho, preslo to.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano, mala som to koncom tehu, je to normalne. Po porode zmizne, babo ta uz tlaci uplne vsade. Niekedy som mala pocit, ze sa neviem nadychnut, najme ked som lezala. Neboj