Som v 36. týždni a mám celodenné pocity napnutého bruška

spirala1983
28. jan 2022

Ahojte dievky, je tu niektorá, ktorá cíti také napnutié koze na brusku akoby bruško išlo puknut...janto citim celodenné, bola som s tým v nemocnici.gynekologicky som v poriadku dali mi mg, prišla som domov a pokračujeme.to pnutie sa posúva az na boky, boky trupu.brusko je napnuté proste.

Ešte jedna otázočka, je tu niektorá ktorá by chcela si písať, zdieľať svoje pocity, dojmy, niekto s rovnakým problémom ako mam ja.mna toto hrozne rozčuľuje, keď sa neviem poriadne otocit, nie je to tvrdnutie chvilkove...ale celodenné pnutie, napínanie svalstva na brusku

Dajte vedieť, ozvite sa.rada popisem.

danielahamar
28. jan 2022

Mala som to isté pri tretom tehu, mala som malé brucho, vôbec nevyzeralo na 9mesiac, niektorí ani nevedeli, že som tehu, ked som mala mikinu. A bolelo ma všetko, ja som brala 6x denne magnézium. Posledné týždne som mala problém už aj chodiť, čo ma všetko bolelo a to malý nemal ani 3kg. Odhad mudr. na sone bolo 4kg, hovorím, že neexistuje, však v tomto bruchu to nemá kde byť, aj tak bolo. Hoc kilo seknúť sa je dosť, čo sa týka dietata.

spirala1983
autor
28. jan 2022

@danielahamar mala si takéto ťažkosti?ja mam ďalší týždeň už naplánovanú sekciu, v pondelok sa mam hlásiť na prijme. No mam múky s bruchom. Len napína sa, dnes som došla z nemocky, naliali ma mg, nepomáhalo veľmi,akurát ma zohrievalo

danielahamar
28. jan 2022

@spirala1983 tiež som neraz ležala v nemocnici, ale skrz iného, tiež kvantá magnézia, proste pnutie bolo stále, nemal miesto, dokonca aj celé vnútro ako čreva a tak, som mala dotlačené a po roku musím povedať, že mám pocit, že to nie je na svojom mieste vôbec, tak ako volakedy. Ja som rodila 2týzdne pred termínom. Neskúšala si magnerot? Už keď máš cisársky nemyslím, že to bude vadiť, ak ho nasadiš, ja som ho jedla do posledného dna, hoc sa neodporúča.

spirala1983
autor
28. jan 2022

@danielahamar mne nepomaha mg..este injekcie tým,že ma trosku ukludni ale inak nie.gynekologicky som ok, zavretá, krcok ok.mam svoje zdr.problemy s platnickami a doktor ma odrodi budúci týždeň.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre