Ahojte, prosím od ktorého týždňa ak by som začala rodiť/skracovať sa krcok a otvárať sa si ma nenechajú v nemocnici, poprípade nechajú už normálne porodiť... Dnes som 35+4tt, ale babo je celý čas reálne o 10 dní väčšie. Vôbec sa v tom nevyznám ako prvorodicka... Poslickovia už začali, krcok mam mäkký, skrátený, otvorená na špic prsta už vyše týždňa. Ďakujem za každú radu
Poslíčkovia sú ok, skutočné kontrakcie nemusia prísť ešte 2-3-4 týždne... v nemocke si ťa nechajú keď začneš reálne rodiť (pravidelné kontrakcie, odtečená plodová voda, prípadne ak by sa ti niečo iné nezdalo a pri kontrole sa zistí že si napr.otvorená na 3...) všetko predtým znamená, že sa len telo pomaličky pripravuje
Tvoj stav a nález je úplne v poriadku. Ak by si naozaj rodila, tak si ťa nechajú v nemocke aj v 32tt. Takže sa netreba báť 😉, ešte pár dní potiahnete 😊
Presne ako napisala bagre, doktori by uz videli, keby si isla rodit a nechali by si ta v nemocnici. Takze ziadny stres a hlavne v klude, moze to byt este par dni
Ďakujem baby ukludnili ste ma 🙂 v utorok mam poradňu tak som zvedavá co povedia, zatiaľ sa budem šetriť 🙂 malé už má cez 3kg tak snáď aj keby príde na svet už by bolo všetko okj 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja som na spic prsta bola otvorena od cca 35tt, rodila som 41+0tt. Prist to moze kedykolvek od teraz az do 42+0tt...