Bože ženy pomoc 🤦🏻♀️😂😂😂 dnes 35tt my ma 2580g 53 CM ..otvorená na 1 CM, hlavička nalieha.
Ja som taká ubolena všetko má boli tlačí zo spodu. Už by som porodila .. naše druhé bábätko e katastrofálne tehotenstvo 😄😄😄😄👻
Myslíte že porodim čo chvíľa či ešte vydrží toto moje dieťa .. a je to na ňom ze kedy. Raz mi zle, potom zima , potom únava bolesti k tomu sa s malým od rána do večera muž v práci. Domácnosť však viete vďaka za rady 👌🙂
@borka168 no zbohom 🤦🏻♀️😁😁
Od 25 tt som na 1cm otvorena, krcok si tiež robil, čo chcel, malá som prísny kludovy režim kvôli riziku predčasného pôrodu. Dnes začínam 38 tt, prvá poradna v nemocnici za mnou a Dr mi povedala, že určite sa o týždeň vidíme na druhej. A to mi môj dr celý čas tvrdil, že len nech vydržíme do 34 tt. Takže je to individuálne u každej z nás. Ale hovorím si, že každý týždeň je prínos pre bábätko. A je to moje tretie tehot., prvé dve som prebehla ani neviem ako, a teraz sa neviem dočkať konca...
Ja som už asi 2 týždne na 1 cm, som 37tt. Od polky tehu mi hrozil predčasný pôrod, a minule zažartoval doktor že aby som ešte neprenašala 😁🤪
Ja som bola otvorená na 1 prst od 30 tt s tým že hlavička naliehala, dole ma tlačil ako keby už chcel každú chvíľu vypadnúť, ledva som chodila lebo mi ten tlak bol strašne nepríjemný a porodila som 39+4
ja som bola ako ty od 35tt otvorena aj pocitovo dole ubolena, poslicky od 36 vkuse, narodil sa 37+4 a vcelku velky s mierami 56cm a 3650g 😁
V prvom tehotenstve som sa otvárala od 34. týždňa o jeden centimeter viac týždeň čo týždeň. Porodila som až v 39. týždni bez vyvolania.
@nika23t boze toto 🤦🏻♀️ že nejako dlho to trvá toto moje druhé tehotenstvo 🤣🤣🤣🤣🤣
@luci_ba no tiež tak, sme boli aj na stimuláciu pľúc ležali sme , a teraz toto no mňa šľak trafí fakt 🤣🤣🤣🤣
@dzejsik kriste aký dlhý ma nestraste veď to nedám 🤣🤣 taký dlhú hlistu porodiť 🤣🤣 prvý mal 3750g 50cm 🤣🤣🤣
hlistu 🤭🤣🤣
Na 2 cm od cca 35tt, nepamätám si už úplne presne, pôrod som mala nakoniec vyvolávaný v 40tt +2 a skončil akútnou sekciou, lebo mimo iného som po 3 vyvolávačkach a x hodinách šialených kontrakcií bola otvorená stále len na 4 cm.
@luci_ba 😁😁😂😁😂😁😂😁😂😁😂😁😂😁😁😂😁😐
@zanajana sa mi zdá že začnem skákať na fit lopte 😁😁😁😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No to nikto nevie, môže to byť o týždeň a môžeš ešte aj prenasat🙈