som v 35tt a pali ma zaaaaha uz od vcera, neviem co mam uz zjest aby prestala...strasne silna, uz som vyskusala mineralku, colu, mlieko, jem male porcie nic nezabera, len vtedy ked nieco jem nic necitim 😝 osvedcený rýchly domaci recept, vyskusam hocico....
@manittu domáci recept obvykle nezaberá - ak tak na krátku dobu, pretože zjedením čohokoľvek sa začne automaticky tvoriť žalúdočná šťava... takže TUMS, TUMS a jedine TUMS z lekárne... (môže sa v tehotenstve)
http://www.docsimon.sk/tovar/tums-dobre-zazivan...
sirup v lekarni maju...mylsim gastrotus ale opytaj sa este pre istotu..mne pomahal alebo potom nejedz velmi biele pecivo, a skus mlieko ked mavas v noci tak jednoznacne spat na vyvysenom vankusi..pomaly az v sede 😀
mne zaberali mandle, kupila som cele kilo a ked palila zaha, cca hrst som ich pomalicky schrumala...
a tes sa na vlasate babo 🙂 u mna to platilo (palenie zahy = vlasate babo)
talcid. tiez sa moze. bez neho by som asi nevydrzala
mne pomohl az porod a pohlad na nase vlasate babo 🙂 drzim palce
ja som tiez musela uzivat talcit ani ja by som bez neho nevydrzala
mne pomohla minerálka,ale konkrétne fatra.odkedy som ju pila,tak som bola v pohode 🙂
ahoj, kup si anacid, je to taka vodicka v sacku, mne to veeelmi pomohlo, najma v noci 😀 kamoske pomohol popcorn, vyskusaj ...
soda bikarbona
Mne pomohli mandle, fatra účinkovala len určitý čas ...... aspoň pri mne 🙂
mne pomahal pomarančový džús
Fatra, Fatra, litre Fatry...
skús mlieko, veľa mlieka🙂 a samoška, že plnotučné 😀
Mne pomohol až pôrod 😀
soda bikarbona,,nemala by sa,ale pomaha
gastrotus,mne ho doporucil dr ze je naj a je prirodny...
Mne pomáhal Maalox, tiež sa môže v tehu 🙂 Manžel mi ho tajne kradol, aj jeho sem-tam pálila záha 😀 😀 😀
Awojte babeny, ja som v 31 tt a tiez ma pali zaha obcas, ked jem, tak nie .. obcas si tu precitam rady, takze aj ja dakujem za rady 🙂
porodit
Nesolený popcorn,mandle,pohár vlažného mlieka a najistejšie je asi porodiť 🙂
mne nakoniec pomohol TALCID,A NEPIT COLU A DžUS
ak mliecko tak take letne,ani nie studene a ani nie teple a mne zaberala aj fatra 🙂
nejest velke porcie naraz, ale castejsie a menej 🙂 plus pit cistu vodu
Mne pomohla Fatra, poradili mi aj piskoty a iskru....ale mala som aj take cukriky z lekarne na palenie zahy 😀
mne uzasne a jedine zaberal gastrotuss....vo flaske alebo v takych balickoch...nebolo to moc chutne ale na 10000% mi to pomohlo 🙂
mne nic ine nezaberalo len sucha korka z chlebika... vyskusaj 🙂
mne zaberali tortové oblátky..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
lyžička horčite by mala zabrat 😉