Baby , je mi veľmi trápne už ale neviem to ovládnuť 😞 som presne 35tt a posledne tri dni stále spím....už mám dcéru , chvala bohu muž sa o ňu vie dobre postarať , aj mi povie , že mám v kľude spať. No a ja naozaj spím , neležím ani sa neprevaľujem😔 Spím minimalne 16 hodín denne a keď som hore , dokážem sa len najesť , hodiť do pračky a vyvesiť. Prosím , čo s tým ? Veľmi ma to začína trápiť 😥
Však to je super aspoň si oddýchnes,ja som trpela nespavosťou v tehotenstve
Za mňa, čím dlhšie som v posteli, tým som.viac unavená.
Takze určite by som začala trošku aktívnejšie prežívať dní.
Nemáš veľmi málo železa?
Železo máš ok? Ja som tiež stále unavená ale hodím poobedneho šlofíka hodinku - dve a fičím zas do večera. Ja zase v noci nemôžem spať 😏 A inak súhlasím s vyššie spomenutým, čím dlhšie spím tým som viac k.o. 🙄 Takže aspoň prechádzka by bola fajn, kľudne 2x denne aspoň 20-30 minút ak nevládzeš dlhšie.
Ja som uz sice 39.tt ale citim to rovnako. Ja to pripisujem ja pocasiu. Aspon u nas je hrozne. Ubera ma aj o poslednu energiu ktoru som mala.
Urcite k tomu prispela aj korona-ktoru som mala cely december ☹
Minimálne 16 hodín??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Cely prispevok skoro akoby som o sebe citala. Ale asi sa s tym nic moc neda robit, zaťať sa a este vydrzat ten mesiac. To ze muz pomaha ako sa da je na nezaplatenie.