Som v 35. týždni a nemôžem sa odtrhnúť od postele

1. jan 2024

Baby , je mi veľmi trápne už ale neviem to ovládnuť 😞 som presne 35tt a posledne tri dni stále spím....už mám dcéru , chvala bohu muž sa o ňu vie dobre postarať , aj mi povie , že mám v kľude spať. No a ja naozaj spím , neležím ani sa neprevaľujem😔 Spím minimalne 16 hodín denne a keď som hore , dokážem sa len najesť , hodiť do pračky a vyvesiť. Prosím , čo s tým ? Veľmi ma to začína trápiť 😥

es2021
1. jan 2024

Cely prispevok skoro akoby som o sebe citala. Ale asi sa s tym nic moc neda robit, zaťať sa a este vydrzat ten mesiac. To ze muz pomaha ako sa da je na nezaplatenie.

heidy222
1. jan 2024

Však to je super aspoň si oddýchnes,ja som trpela nespavosťou v tehotenstve

vilma7
1. jan 2024

Za mňa, čím dlhšie som v posteli, tým som.viac unavená.
Takze určite by som začala trošku aktívnejšie prežívať dní.

dzescebuly
1. jan 2024

Nemáš veľmi málo železa?

petra92
2. jan 2024

Železo máš ok? Ja som tiež stále unavená ale hodím poobedneho šlofíka hodinku - dve a fičím zas do večera. Ja zase v noci nemôžem spať 😏 A inak súhlasím s vyššie spomenutým, čím dlhšie spím tým som viac k.o. 🙄 Takže aspoň prechádzka by bola fajn, kľudne 2x denne aspoň 20-30 minút ak nevládzeš dlhšie.

maryetta
3. jan 2024

Ja som uz sice 39.tt ale citim to rovnako. Ja to pripisujem ja pocasiu. Aspon u nas je hrozne. Ubera ma aj o poslednu energiu ktoru som mala.
Urcite k tomu prispela aj korona-ktoru som mala cely december ☹

sablinka
3. jan 2024

Minimálne 16 hodín??

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre