Ahojte, som 35tt a už asi mesiac pociťujem okrem štandardných pohybov aj niečo zvlastne- Dieťa akoby mi klopalo na brucho úplne pravidelne, akože fakt v pravidelných intervaloch na sekundu, doktorka povedala že sa jej môže proste len čkať ale deje sa to úplne každý deň,tak neviem čo to môže znamenať. Deje sa to aj vám?
má štikutku, je to normalne 🙂
aj moje čkali každý deň 🙂
Štikutka 😍to je tak roztomile dcera to mala od cca 30tt kazdy den. Syn ani raz 😁
Je to štikitka 🙂 moja pravidelne 2-3 krát denne štikutkala a zostalo jej to aj po narodení 😀 není jedného dňa keď nemá štikutku 😇😇😇
Ďakujem vám za odpovede, aj som si to myslela ale žeby to robila naozaj každý deň a niekedy aj viac krát za deň, to mi nešlo do hlavy, dúfam že je v poriadku 🙂
Môj prvý to robil aj 5x za deň. Tiež mi dlho trvalo pokiaľ mi cvaklo, že to je čkanie :D a ostalo mu to aj po pôrode, že sa mu veľmi často cka. Toto druhé teraz tiež zo 2x denne má stikutku tak uvidíme po pôrode 🙂
Aj môjmu sa niekoľko krát cez deň aj v noci cka. Ponatahuje sa, začne kopkat a o chvíľu ho už nadhadzuje 😉.
Je to normálne, bábätko hlta plodovu vodu, tak kľudne môže aj často čkat.
Isto je v poriadku, aj moja dcérka strašne veľa štikútala a dosť dlho ju to držalo aj po pôrode 🙂
Áno,bábätko asi čká. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zoja1234 keď som bola tehotná pri prvej dcérke tak mi v brušku čkala úplne každý deň