Som v 34. týždni a obávam sa, že to môže signalizovať pôrod

vaniik
23. nov 2020

Prajem pekný deň. Chcela by som sa spitať ,poradiť. Som v 34tt a už asi tretí deň som so našla na vložke hustý , zelený vitok. Počas celého tehotenstva som mala iba normalny tehu vitok. Chcela by som sa spitať môže to biť signalizácia že už sa bliži porod? Viem, je to ešte skoro ale môže byť takíto vitok hlienova zátka? Niekne na internete som čitala že hlienova zatka nemusí byť s primiešanou krvou. Vopred Ďakujem som prvorodička a nemám skúsenosti s podobnými veciami. Ďakujem

anjelicek26
23. nov 2020

@vaniik skor mas infekciu, cim skor k lekarovi.

hailey1
23. nov 2020

@vaniik zelena nikdy nie je dobra, klusaj k lekarovi, pravdepodobne je to infekcia a ta ohrozuje dieta

snazilka_bio_mamka
23. nov 2020

Moze to byt hlienova zatka ostava ti len cakať. PS: asi som oslepla po prečitani prispevku

snazilka_bio_mamka
23. nov 2020

@hailey1 kamoska mala take žlto - zelenkave a bola to hlienova zatka.

hailey1
23. nov 2020

@snazilka_bio_mamka nenapisala som, ze je to 100% infekcia, ale zelena nie je dobra farba ani hlienovej zatky pokial mi poradili dobre na predporodnej priprave

vaniik
autor
23. nov 2020

Ach 😪 tej infekcie som sa asi najviac bála počas celého tehu. Zajtra idem na poradňu dúfam že to nebude niečo veľmi zlé. Strašne sa bojím o babetko pretože mám rizikové tehotenstvo aj v nemocnici som viackrát ležala. 😞 Ďakujem vám za každu odpoveď.

hailey1
23. nov 2020

@vaniik ved necakaj na poradnu a chod sa ukazat hned... hlavne nestresuj, nasadia antibiotika a bude to ok, ale cim skor sa ist ukazat, aby sa vedelo co to je

vaniik
autor
23. nov 2020

@hailey1 Tak dufam že to bude ok. Volala som doktorovi a ten povedal že vraj do zajtra sa mi nič nemôže stať v prípade bolestí mam ist na pohotovosť. Ja asi nebudem čakať a radčej pôjdem na pohotovosť pre istotu. Ale myslím si , že to asi skôr bude ta hlienova zátka pretože beriem aj tabletky do pošvy čiže neviem, či to môže byť infekcia.

ivka21
23. nov 2020

Tak ja som mala tiež takú žlto zelenú a malý sa narodil do týždňa od tej zátky ale v 39 t. A aj voda pri pôrode bola jemne zelená ci to malo súvis neviem

24radka
24. nov 2020

ja som mavala tiez taky vytok do zelena a setko bolo vzdy ok 🙂

m_o_n_c_a_k
25. nov 2020

Ahoj, ako? Ako si po hodila. Všetko v poriadku?
@vaniik

vaniik
autor
26. nov 2020

@m_o_n_c_a_k Ahoj, všetko je v poriadku doktor povedal že je to normálny tehotensky výtok. 😊 Som veľmi rada , že to nieje nič zlé.

m_o_n_c_a_k
26. nov 2020

@vaniik tak držím palce a všetko dobre prajem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre