Som v 34. týždni a nemám chuť na sex

mimsy
25. jún 2013

čavte neviem čo to zo mnou je ale som stratila chuť na sex.S mužom máme normálny sexuálny život no ja už som v 34tt a nemám ani chuť a oni náladu 😢 ako prečo to je tak?

aristka
25. jún 2013

tehotenstvom a muž to musí pochopiť...

doliva
25. jún 2013

presne ja som môjmu tiež povedala že milujem ťa ale zabudni na polohy ala opica na plafone....tvoja gorilka je rada ak si po celom dni ľahne a spi 😀

kubkatka
25. jún 2013

@mimsy joooj, väčšia nechuť ešte len príde , keď sa narodí bábätko 🙂 takže nevadí, nič sa nedeje, nemusíš byť nepokojná, je to úplne normálne

babeskin13
25. jún 2013

Tehotenstvom, jednoznačne...🙂 🙂 🙂 🙂

kokorunecka
25. jún 2013

@kubkatka Prečo si presvedčená, že väčšia nechuť eštelen príde? Pre mnoho žien to neplatí.

pastelka74
25. jún 2013

@kubkatka no,to si jej moc nepomohla.....to čo platilo, či platí u teba,u nej vôbec nemusí......

kubkatka
25. jún 2013

@kokorunecka práveže narodenie dieťaťa mnohým ženám utlmuje sexuálnu chuť nielen kvôli vyčerpanosti,únave a pod., ale aj biologicky je pre ňu sexuálna túžba utlmovaná

kokorunecka
26. jún 2013

@kubkatka Mýliš sa. Takých žien ako ty opisuješ je menej ako si myslíš. A pokiaĺ sa to stalo tebe tak to je naozaj nepríjemné.Ale s istotou tvrdiť, že ešte väčšia nechuť príde.....

pisaniesi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pisaniesi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sevi
26. jún 2013

to ako vazne sa tu riesi aj toto? tak kazdej napadne ze to bude aj tehotenstvom a podvedomim z bliziaceho porodu. a je dalsich pat sposobov ako vyhoviet partnerovi s tehu bruskom.

pastelka74
26. jún 2013

@pisaniesi ..............neber to tak tragicky.....sú to úplne normál veci,ktoré sa jednoducho dejú a stávajú.....po pôrode to bude iné....lepšie...a lepšie,vrátiš sa do normálu..... 😉 😉

moon321
26. jún 2013

Ja odpadnem od smichu.v 34 tt som bola rada ked som sa postavila z postele 😀.ale beries to športovo 🙂

doliva
26. jún 2013

@sevi akých päť ako počítam tak počítam nieako mi to nevychádza 😀

sevi
26. jún 2013

@doliva nemas fantaziu. alebo dalsia zena na mk ktora chyta za slovicka???

doliva
26. jún 2013

@sevi prave e fantaziu mám preto som uvažovala 😉

bianus
26. jún 2013

my nemôžeme vôbec.....od začiatku až do konca tehu...

evabb35
26. jún 2013

@mimsy to je normálne. Organizmus sa pomaličky hormonálne pripravuje na pôrod a dojčenie. Ešte aj po pôrode a počas dojčenia budeš možno tak nastavená. Tak ma teraz napadlo, ktovie aká je súvislosť medzi dojčením, tvorbou mlieka a sexuálnym apetítom. Podľa mňa tam nejaká súvislosť bude. To by skôr vedeli povedať žienky, ktoré mali problém s tvorbou mlieka.

evabb35
26. jún 2013

@mimsy A možno to súvisí aj s vekom ženy. Predsa je iné rodiť v dvadsiatke a iné v tridsaťpäťke. Mladší organizmus inak reaguje aj na hormonálne zmeny.

charlie1980
3. júl 2013

Jeeeee, tak keby som mala takyto problem, moj muz by mal takuuuuu radost !!! Odkedy som tehotna, tak sme mali dva razy sex, z toho raz som Este nevedela, ze som tehotna a druhykrat som mala potom nejaky zlty vytok a tak som rozhodla, ze sex nebude az do konca 🙂 Viem, ze som na tvoju otazku nezodpovedala, len ma pobavila, prepac 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre