Babule vsade tu citam ze ked spadne vrusko za kolko dni moze zena porodit a tak... Ale preco mam vlastne tak vysoko brusko som v 34tt. kazdy mi hovori ze na to v kolkom som tyzdni ho mam dost vysoko ... !??!!
Mne nikdy nekleslo a porodila som.Každá sme iná. Bodka.
zeny vecne nieco riesime 🙂 co nemusime
keby mohli mat chlapi deti...tak by bolo velmi vela pripadov kde by chlap zistil ze je tehotny az pri porode 🙂
by povedal ze sak si nic nevsimol a to brucho si myslel ze ma z piva 🙂
a do nemocky by dotrielil az koli porodnym bolestiam lebo by si myslel ze ma nador rakovinu a umiera 🙂
@miadi ani vtedy by nešli , lebo chlap prežije všetko ale soplík a kašlík a teplotku už nie 😀
V 34 tt chceš aby Ti bruško kleslo? No tak to by asi nebolo dobre. Mne kleslo asi tak 3-4 dni pred pôrodom. A to mám bohaté skúsenosti..... To by si chcela skoro.
ja som v 39tt a stale nekleslo, mam ho brutal vysoko a vobec sa netvari, ze by malo klesnut, ale ako aj baby pisali, do porodu vobec klesnut nemusi,aj moja mama hovorila, ze jej nekleslo. Je to ale tazke ked sa ta kazdy pyta a povie ti nejaku "mudrost"- treba to filtrovat a hlavne nepocuvat, pokial na poradni u lekara vsetko ok, tak neriesit 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dompod ako nechapem preco sa zapodievas takou otazko,kazda zena je individualne a brusko moze mat pomaly pod prsiami v den porodu