Som v 33tt a malinký v brušku veľmi často štikúta minimálne 5-6x denne niekedy sa zobudím v noci a štikúta aj vtedy... Teda aspoň ja to pripisujem štikútaniu, sú to také pravidelné pohyby. No začínam sa obávať, že to nie je úplne v poriadku☹
Stretli ste sa aj vy s niečím podobným?
Aj môj malý mal strašne často štikútku, ale ak sa Ti to nezdá, tak radšej choď za detskou lekárkou, aby si niečo nezanedbala.
aj moja stikutala obcas som mala pocit ze nonstop, a vsetko bolo o.k
@lienko_ars uplne v poho, aj moja mala stale stikutala v bruchu 🙂
Mne lekar hovoril, ze to je dobre.Dieta je spravne vyzivovane.Netreba sa bat😊
aj môj štikútal v brušku a ešte aj pár mesiacov po narodení a všetko bolo v poriadku, nemáš sa čoho báť
Ďakujem vám🙏🏻🙂
@lienko_ars
Obidve moje deti sme počas tehotenstva volali štikút. Je to v pohode, neboj 🙂
Je to uplne v poriadku a moj casto v brusku mal stikutku
Deticky v brušku cuckaju plodovu vodu a keď si dajú väčší glg, tak majú stikutku... ja druhýkrát tehotná a obe deti každý deň.. je mi to dosť nepríjemné, ale neboj sa, nič to nie je kým sa bábo normálne popri tom hýbe, tak sa neboj 😊 po narodení to už nebude až tak často..
Aj mne malá stále štikútala, niekoľkokrát za deň a každý deň. Neboj nič je to v pohode. 😉
Aj my sme na tom rovnako, stikutka niekoľko krát do.dna. A dosť silno kope 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Aj moj malý to veľmi často robil. Mala som pocit, ze čakám budík, nie dieťa 🙂 a všetko bolo ok.