Mamini je to ok dnes som bola v poradni a mala váži 1,600g keď som bola minuli mesiac 29tt vážilo 1,200g nie je to malo ?🙄🙄🙄
Je, ja som vcera bola 31+4tt a ma 1600g cca..
Do kopy som pribrala 13kg keď že som chudunka a až moc vážila som pred tehu 37kg a teraz rovných 50kg
@kamca495 - moja mala ked sa narodila vazila 2720g - domov sme isli mala vahu 2220 g - myslim ze ked ti doktor na to nic nepovedal tak je to v norme, kedze aj vahu pozeram ze teraz mas 50 kg, ak tak zavolaj doktorovi, ja som sa ho vsetko pytala kedze som bola prvorodicka a on je tam aj od toho aby ti odpovedal na otazky 🙂
@misha666 áno 37kg žiaľ neviem pribrat nijak aj na injekcie som chodila každý druhý deň b12 a nič nepomohlo aj tabletky peritol mám zníženú štitnu žlazu ale lieky už neberiem že vraj netreba preto sa trošku obavam 🙄😑 aby malo váhu pri synovi som tiež tak mala 37kg a pri porode som mala 58kg a váhu mál 2,76kg
Popýtala by som sa nato ešte doktora či by náhodou nemohla byť znížená funkcia placenty aby sa zle nevyzivovalo bábätko
Je to v poriadku . U mna v 30tt 1300g .. všetko je v poriadku .. som utlejsia takze asi ani nerátajú že budem mat nejaké veľké babo . Je to moje druhé tehotenstvo . Prvú som porodila 2500g taktiež všetko bolo v poriadku
Ja som v 29tt+4 a babo váži 1900g..mam tehu cukrovku zistili mi ju pred týždňom..mali ste to niektorá podobne?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kamca495 a doktor co povedal? Malo?ci vela?