Som v 32. tt a ked sa mi mimino mrví, tak niekedy pociťujem pichanie v pošve? Čo s tým? Mám sa obávať alebo je to normalne? Ďakujem
ahoj aj ja som to mala, a pichalo ma vselikde, ak ti lekar nepovie, ze je nieco v neporiadku, tak to musis iba vydrzat 🙂
mňa strašne pichávalo pri mechúri, alebo teda aspoň myslím, že to bolo tam...Keď som dlhšie stála, alebo chodila, tak ma tak pichalo, že až strach...Som to aj spomenula sestre na poradni, ale že to býva, dieťa tlačí na bárs čo v celom tele a ako sa malinká narodila, prešlo to...Už to treba len vydržať...😉
Ahoj, je to preto, mne to vysvetlila moja doktorka: Malé je už v pôrodnom kanáli a tak tlačí a močový mechúr a robí si miesto, lebo už sa ťažšie pohybuje. Ja som to mala tiež . Mne sa malý narodil 39+2 , t.j. 40. týždni. Ja som ho mala už skoro 2,5 mesiaca v pôrodnom kanáli a preto som musela aj rodiť cisár. rezom, lebo mne sa zasekol tesne už keď som mala rodiť. ( ale to som ja, ja mám bždy šťastie na komplikácie 🙂 ) A pani doktorka mi zakázala preto , chodiť po schodoch a dlhšie precádzky ☹ . Ale už to nemáš ďaleko do pôrodu, vydrž, ver či never, oplatí sa to. Ja mám teraz skoro 7 mes. synčeka a je to nakrajší pocit na svete, keď vidíš ako ti rastie a ako sa ti mohlo to stvorenie zmestit v brušku. 😀 . Veľa šťastia k pôrodu a tie najkrajšie momenty už s bábätkom v ruke. 🙂
jasne , kazdu zenu tak picha , je to v pohode , roztahujes sa , male si robi miesto , tak nestresuj , niekedy to mam cely den vkuse , niekedy voobec nic 😉
aj mna skoro kazdy den pichne tam dole 😖 podla mna to je normalne lebo bejby uz nema tolko miesta vsade tlaci ,kopka 🙂
mna minule trochu vystrasilo dost silne pichnutie akoby v okoli vajecnika,ked som v noci vstavala na malu...neviem,ci som sa len nejako prudsie otocila a nechtiac natiahla alebo co sa stalo,ale bola to hnusna ostra bolest. som v 33tt a tiez ma pobolieva, nie vsak kazdy den, podbrusko. mate aj vy taky problem? moze to byt sposobene tym,ze sa roztahuju slachy a co ja viem co este??? je to dost neprijemne ☹
mna ked pichalo, povedali mi v nemocnici, ze sa mi panva roztahuje a rastie maternica
mna od 32tt tlaci mechur a pritom malinky je ulozeny KP, kopka ma stale do konecnika a do mechura , ale teraz ma tie tlaky na mechur a krcok suvisle a neviem, co to moze byt......mam sa obavat predcasneho porodu? alebo to moze byt len prechladnutie? fuuu 😕
Mňa tiež tak pichá v pošve,Spomenula som to doktorke a hneď mi brala výter a zistilo sa,že mám streptokoka a možný zápal.Ale to som ja.Možno tebe sa len tak rozťahuje maternica ako písali ostatné dievčatá.Skús to spomenúť lekárovi a uvidíš čo ti povie.Len sa nestresuj všetko bude ok 🙂
Ja to mam ties ale u mna je to strasne silne.Stane sa mi ze sa ani nepostavim z postele citim ako sa babetko tlaci dolu a ties tam dolu ma tak strasne picha ,, kedze som v zahrranici tak mi povedali ze si nato mam dat "Paracetamol a lahnut do teplej vody" 😖
Ahoj, aj ja som to mala v tehotenstve, pytala som sa na to mojho gynekologa a on povedal, ze je to normalne. Potom to preslo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj! aj ja to mavam, pichanie dost silne, ostre aj pri chodzi aj pri stati, pri lezani....pýtala som sa na to svojho dr, pozrel ma a vraj je vsetko ok, babo rastie a moze byt zle otocene a tlaci sa dole alebo moze ist aj o predc. porod ak je babo otocene hlavickou spravne, vtedy by si nemala pocitovat take pichanie...choj radsej na kontrolu, tam ti povie presne o co ide, ja som mala napriklad predpísane aj magnezium na krce, pichanie ale v okoli podbruska, no na toto pichanie mi to vobec nezaberalo, kedze som mala pocit ako by mi tlacilo babo na krcok...a v podstate aj mam ten pocit niekedy to trva 2 -3dni niekedy prejde za pol dna u mna je to vyzera na zlu polohu babatka...