Som v 32. týždni a mám malé bruško

natalkakarchn77
4. dec 2024

Neviem ale sa my zdá že mám mále bruško ale lekár hovoril že váži v norme že je všetko v poriadku prečo mám malé bruško keď je všetko v poriadku nechápem 🫤

thirstymonk
4. dec 2024

Neviem aňy ja

natalkakarchn77
autor
4. dec 2024

@thirstymonk ne zeje veľmi malé ale mne sa zda malé tak neviem

lucka_ke
4. dec 2024

ak lekár hovorí, že je všetko OK tak nestresuj

beata_k
4. dec 2024

@natalkakarchn77 Neries, hlave ze ta zuby nebolia 🤗

natalkakarchn77
autor
4. dec 2024

@beata_k dakedy aj to ale len chvíľu

janka1011
4. dec 2024

@natalkakarchn77 buď rada. Či by si radšej bola ako veľryba? Veľkosť brucha NErovná sa veľkosti dieťaťa.

nikoleta999
4. dec 2024

Ja som išla v tomto týždni tiež na morfologické sono a dr. na mna zhrozené pozerá, kde mám brucho, že veď za 2 mesiace rodím... Ale všetko bolo ok, tak si len robil srandu, že malinký je tam poskladaný ako motor v japonskom aute :D nie každý musí mať veľké tehotenské bruško ...

zuza265
4. dec 2024

@natalkakarchn77 zalezi vela aj od toho ako mas dietatko ulozene a ako je tvoja fyzimonia. Toto vobec nie je ziadny problem. Aspon mas vyhodu a vies sa lepsie hybat.

deti95060810
4. dec 2024

vieš o tom že ťa čaká ešte 2 mesiace priberania? a z malého môže byť väčšie...

krasneleto
4. dec 2024

@natalkakarchn77 velkost brucha nema nic spolocne s velkostou a zdravim babatka. kamoska mala s dvojickami- obe nad 3 kila porodna vaha mensie brucho ako ja s jednym 2800... brusko moze este kludne dorast aj viac ako si dnes zelas, kazdy to ma inak, na mne bolo vidiet v 6 tt ze som tehotna

maryetta
4. dec 2024

Zalezi aku mas ty postavu-kostru. Aj to ako je babo ulozene 😉 neboj este ma kedy poriadne vykuknut 🙂

slavka119
4. dec 2024

@natalkakarchn77 nestresujte sa kvôli tomu, je to normálne. Každá žena, každé telo je iné a to isté aj s bábätkom. 😊

janickamalicka1988
6. dec 2024

ja som mala tiez mensie brusko, par mesiacov ma okolie stresovalo otazkami, kde mam brucho. Som 36tt a zrazu bum a nevidim si na... :D neboj ono to pride a pokial je babo velke ako ma byt, nestresuj sa nicim, bud rada, ze si neni obrovska.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre