Ahoj je tu niektorá ktorá bola v 30 týždni otvorená na 1cm? Vydržali ste to do 36 týždňa? Dajake rady poprosím? Ďakujem 😉
@deti95060810 aha dobre ďakujem 😉 som prvorodička a obávam sa trochu
@mery223 ja som bola 4 tyzdne pred terminom na 5 a rodila som 4 dni po termine, aj to len preto, ze sa doktor bal, ze bude velka, tak mi pomahal Hamiltonom na 3x - pri druhom...30tt je este skoro, treba si davat pozor...Ale zas, tam zavisi aj od makkosti a tvrdosti krcna, od dlzky, doktor by mal vediet posudit, ci treba lezat alebo nie, ale urcite by som si davala pozor. Uplne nelezala, ale viac oddychovala, nedvihala tazsie veci a nezmyvala, nevysavala nejak extremne a nebehala po schodoch 🙂. Ja som kvoli vysokemu tlaku rodila na konci 39 tt tretie dieta, ale bojovala som o kazdy jeden den. Nakoniec neonatologicka ho zhodnotila na 37-38tt., teda hranicne zrele. A to ma gynekologovia ubezpecovali, ze uz je uplne donosene a urcite 39 tt.a presviedcali ma rodit o tyzden skor. Som rada, ze som este ten jeden tyzden vydrzala. Mal iba silnejsiu a dlhsiu zltacku a 2 tyzdne mi v kuse spal. Potreboval dobehnut, co v brusku zameskal...🙂
Ja som bola v 36tt na 1CM otvorená a museli vyvolávať ho sa malému nechcelo 😂 moja mamina keď čakala mňa,tak v 7mom mesiaci bola na 4cm,ležala v nemocke a nakoniec tiež museli vyvolávať ho sa mi už nechcelo 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ešte skôr ako v 30 tt...a pri troch tehu
zakaždým mi lekárka nakázala aby som hlavu mala nižšie ako nohy - pod posteľ som mala dať napr. knihy, aby posteľ bola ako naklonená rovina....
NIKDY som to neurobila. rodila som v 40 tt, potom v 41 tt a ďalšie v 39 tt.....