Som v 30 týždni a mám pálenie záhy. Čo mi pomôže?

janus141
11. máj 2012

ahojte mamicky som v 30tta strasne ma pali zaha uz som vsetko mozne aj nemozne skusala ale nic nepomaha

moni_naty
11. máj 2012

ahojcek, skus mandle v supke. Mne to pomahalo. Pre nasu malu nam na gastre predpislali GASTROTUSS baby. Posobi ako stupel na zaludok, aby sa nevracala kyselina do pazeraka.

lejlla
11. máj 2012

Gastrotuss mozes,je prirodny a aj pre tehotne...

fairynika
11. máj 2012

mne pomahalo ked som jedla 😀 😀 vzdy to potom prestalo 😀 😀 pribrala som 22kg za cele tehu 😀 😀 😀

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
b1105
11. máj 2012

no moc sa nepredklanaj pri upratovani a pri spani si podloz vankus aby si bola vyssie

cerealka
11. máj 2012

no ja som si kupila v lekarni tabletky maalox a ked som pocmulala jednu tabletu hned ma preslo palenie zahy ale pi mlieko nato

olifcek
11. máj 2012

obycajne maslo natriet na chlebik a spapat ;o)

amulienka
11. máj 2012

lyzicku horcice

carrie4
11. máj 2012

mne tiež nič nepomáhalo a všeličo som skúšala, a keď pomohlo tak len na chvíľu. ale v tej sekunde ako som porodila pálenie záhy prestalo 🙂

zuzanockamt
11. máj 2012

pomoze az porod 😀 ... to myslim vazne, ja som mavala brutalnu zahu, pred tehotenstvom nic a pocas celeho tehu ma to trapilo, no posledny trimester bol najhorsi

roo
11. máj 2012

Mne pomahalo studene mlieko. JEden pohar, niekedy dva. Mandle ani Fatra mi nezaberali.

merikac
11. máj 2012

mne pomahal len anacid,,,,,,,, ku koncu to bolo uz neznesitelne, ale hned po porode bolo OK

ivanabb
11. máj 2012

...mne pri prvom pomahali mandle,no pri drruhom som mala väčšiu záhu a tam pomohol chlieb...

bv_alexandra
11. máj 2012

Skús Gasttrotus, ja som trpela celé tehu na zahu a az ked sa malý narodil som objavila gastrotruss 😉

svetllana
11. máj 2012

Tuto otazku som otvorila z jedineho dovodu, bola som zvedava, ci @katren nezklamalaa nabuchala sem xy linkov!

murinka
11. máj 2012

ja som brala maalox

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre