Som v 30. týždni a mám chuť na pikantné jedlo

nikol889988
6. nov 2020

Ahoj baby som v 30tt a zacala som mat strasnu chut na pikantne jedla . Druhy den jem cinu kde je fakt dost cierneho mleteho korenia a teraz citam ze sa moc neodporuca. Myslite ze to nejak moze uskodit ? alebo su to zas len dohady a myty ... a sladkosti to ani nehovorim😂 to za den zjem na kila tak sa celkom obavam ... neviem sa nejak krotit dajte nejaky typ 🙈

deti95060810
6. nov 2020

nič ti nebude....z čierneho korenia isto nie...😉

kiki68
6. nov 2020

Uplne v poho, vraj sa neodporuca skorica, ja som ju jedla cele tehu a ok

malicka_mysicka
6. nov 2020

@nikol889988 ja odkedy som tehotna tak mi ide nonstop na chut chilli, davam si fakt skoro do vsetkeho, tak dufam, ze je to len mytus 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diewcatqoo
6. nov 2020

V tehotenstve mi strasne chutilo cierne korenie.. normalne som to jedla po tych celych gulickach a zajedala vianockou, mnam 🙂 inak som dost ficala aj na vietnamskych a indickych jedlach. Dieta je ok, miluje azijsku kuchynu 🙂

nikol889988
autor
6. nov 2020

@viestta ja som prave 3kg schudla a to denne fakt papam veeeela cokolady a malinka krasne pribera takze ak to takto bude fungovat aj po porode tak radost otehotniet😂🙈

suve99
6. nov 2020

@malicka_mysicka nemusíš sa báť, ja som celé prvé tehotenstvo fičala na chilli papričkách a jogurtoch na kilá.... Dcéra sa narodila v pohode a už má 20 rokov... pri druhej som jogurty nemohla ani cítiť...pri synovi som zjedla všetko, čo nezjedlo mňa...

tenerifka
6. nov 2020

to by cela Azia vymrela, ak by skodili pikantne jedla v tehotenstve

cookie29
6. nov 2020

no ja som jedla pikantne cele tehotenstvo a ziaden problem...

tatisna
6. nov 2020

Kludne si daj ak nemas zo stiplaveho silne tráviace problemy. Ja som tiez jedla stiplave, aj indicke. Mnam!

rubinka
6. nov 2020

@nikol889988 - môžeš jesť v podstate všetko ale s mierou.

m_o_n_c_a_k
6. nov 2020

Ja si od začiatku tehotenstva dávam aj 2x do týždňa chilli a všetko ok. Tiež pijem Slivkov čaj a väčšinov ho kúpiť so škoricou. Raz denne si dám šálku aj takého čaju. Potom už iné. Aj hríby som jedla, aj nivu, aj bryndzu, a sladkosti si idem tiež a nie málo,

barborahavrilova
7. nov 2020

Ja som jedla vsetko okrem hub (šampinony neratam) a surovych ryb jedla som aj chilli tiez som mala extra chut aj na cinsku polievku :D a v pohode....dokonca prenasam 🙂 pytala som sa lekara s mierou to babatku neskodi len tebe moze byt tazko, kedye ti tlaci na pankreas,zaludok atd...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre