Ahojte pred týždňom som bola na kontrole malička bola dole hlavou. Termín mam v polke februára až. A dnes som na pohotovosti bola vystrena a bábätko sa pretocila je dole nohami. Myslite ze sa ešte otočí naspäť hlavičkou dole? Je 2,5 krcok v poriadku ak som zavretá? Nechcem v žiadnom prípade rodiť skôr..myslite ze cestovanie (7-8h denne) samozrejme nie každý deň môže nejako ublížiť dieťaťu alebo skrátiť krcok?
@rebi789 na krcok vôbec ni, ze len kludovy režim a oddych a ze keby sa to zhorší tak prísť. A hlásiť sa u svojho Gyn. 🙄 pred týždňom na kontrole nespomínala doktorka nič žeby krcok bol na spodnej hranici alebo niečo
To cestovanie je na zváženie ako sa ty cítiš, hlavne sa vyhýbaj fyzickej námahe a dlhému státiu. Cervix by mal byť v 30tt 3-4cm ale nie je to nič alarmujúce 🙂
@rebi789 ďakujem za radu, snáď budeme s maličkou v poriadku 🤦♀️ tak to nie je až také zlé, prípadne môže byť ze rukou nenameral tak správne ako s utz.
Držím palce a verím, že všetko dobre dopadne❤️
@rebi789 ďakujem vám krásne ❤️❤️
Ja mám 2cm krčok od 24tt keď mi ho merali na pohotovosti až doteraz som v 31tt a cvicim, chodím na prechádzky a oddychujem ozaj malo vobec sa nešetrim a všetko je ok
@spanielka44 som rada, držte sa do šťastného konca 😊už som bola na kontrole doktorka povedala ze je to v poriadku, magnézium mam brat a oddychovať ale samozrejme.normalne veci si človek okolo domácnosti musí urobiť
Ja sa vibec nebojím pokial je krčok zatvorený tak je všetko v poriadku a hlavne keď sa mamicka cíti dobre ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bábätko má ešte dostatok času sa otočiť neboj, 2,5cm cervix je na dolnej hranici ale nemusí to hneď znamenať predčastný pôrod. Lekar ti čo povedal?
PA