Som v 27 týždni. Termín pôrodu je 19.11. Kolkatom trimestri som a v koľko mesiaci. Ja si hovorím že som 6 medzi 7 mesiaci. Nemám moc malé brucho?. Keď sa najem alebo napchavam mám veľké. Keď nič nejem alebo neviem tak mám malé brucho. Podľa vás ako to vyzerám?. Ďakujem
@marrynka112
@marrynka112 Ďakujem za info. Zajtra mám poradňu. Ale myslela som aspoň že tu poradia. Ďakujem
Prepáč, ty si 2nasobna matka a nevieš dať do Google že rozdelenie tehotenstva na trimestri?
Alebo sa opytat doktora?
@nikaromankova2017 určite ti nejaká z mamičiek vie odpovedať ale lekár ti na všetko odpovie 🙂
@nikaromankova2017 veľkosťou brucha sa neriad. Každá jedna žena je individuálna bytosť. Kým jedna vyzerá pred porodom ako kamión, druhá môže vyzerať ako by sa prejedla fazulovice, tretia niečo medzitým... Riad sa toho co ti povie lekar - ak ti povie ze je vsetko ok, nerieš velkost brucha... Ja som mala pri dcere menšie, pri synovi som vyzerala akoby som dvojičky cakala....
A k tomu aký si trimester kuk nižšie. 7.mesiac (tretí trimester) začínaš na konci 27tt
@julie19 Ďakujem
Podľa mňa bruško nemáš vôbec malé, aké je to individuálne veľkosť vôbec nerieš
malé bruško? aj s menšími rodia...
@nikaromankova2017 som v 31 týždni a mám skoro o polovicu menšie bruško a malé je úplne v poriadku takže nemusíš sa vôbec tohto báť 🙂
@nikaromankova2017 Ahoj, ja som v 35 tt a bruško mam o polovicu menšie ako ty😃
@user12341 To važne neverim tomu. Ale dakujem možno preto že rada vela jem :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikaromankova2017 všetko potrebné k tomu ti predsa povie tvoj lekár na každej kontrole 🙂