Som v 26. týždni plus 3 dni a dnes som ešte necítila pohyby

paulisko
13. feb 2022

Ahojte dnes som necítila pohyby (iba okolo 8mej vecer sa mi zdalo raz ale nebola som si istá) naposledy včera večer keď som zaspavala. Mám ísť na pohotovosť či počkať do rana a skúsiť iného doktora v meste keďže moja doktorka zajtra nerobí?

monka7
13. feb 2022

skúšala si zjesť čosi sladké?

adrbat
13. feb 2022

Ja som necítila niekedy aj 2 dni v tvojom týždni. Momentálne som v 31tt. Niekedy cely deň nič necítim aj teraz. Ale zevraj malé môže aj 24h spat 🤷🏻‍♀️.

whatever1
13. feb 2022

@paulisko Necakaj, choď hned na pohotovost. Držím palce aby bolo všetko v poriadku. Spravia ti ozvy a skontrolujú prietoky placentou. Necakaj do zajtra.

hipuska
13. feb 2022

A čo teraz robíš? Skús dať niečo sladké, ľahnúť a vnímať tie pohyby. Niekdy, su tie pohyby menej výrazné, dieťa sa inak otočí a si človek ani neuvedomi. Ale, kľudne chod aj na pohotovosť, ak budeš kludnejsia. Pozru srdiečko. Ja, keď som necitila.pohyby, tiež tak bolo. Nikto z dr sa mi nesmial, ani nemal hlúpe poznamky. Brali to celkom vážne

aliaray1
13. feb 2022

@paulisko uplne suhlasim s kockami co ti pisu. Ladova voda a este keby bola sladka nabudi casto krat malinke. V 26tt mi vela spalo a tiez som necitila casto, ale ked som si dala lad do dzusu alebo sirupovej vody, do pol hodky zacalo rosambo.
Ak by to do hodinky nezabralo, nevahala by som a sla na urgent.

Este taka vec, ze mne gyn.povedal, ze mam velke brusko, ma vela miesta a preto som to az tak necitila. Dnes uz je to v 30tt ine, miesta je menej a citim cely den a zobudi ma obcas aj rano.

whatever1
13. feb 2022

@adrbat Pri zmene pohybov (príliš malo/veľa, príliš slabé alebo prudke) treba ísť na pohotovosť. Nikdy sa nesnaž niekoho s podobným problémom ukľudnit, že je to v pohode, lebo u teba to tak bolo. Viem že to nemyslíš zle, ale predstav si žeby vďaka tebe na tu pohotovosť nešla, a niečo by sa ozaj stalo a o bábätko by prisla. Nechcem ta uraziť len upozorniť, ze toto su závažné veci kedy treba ísť k doktorovi.

dzulli1980
13. feb 2022

Šupni si čokoládu ... ak nič, smer pohotovosť.

vladkabalazova
13. feb 2022

Radšej ísť zbytočne na pohotovosť ako ne ísť a prísť o dieťatko takže radšej bezkaj na pohotovosť nech pozru tvoje bábätko aj ty sa upokojis budeš vedieť že je v poriadku 🙂stres nerobí dobre tomu dieťaťu cíti všetko čo ty.
ZA CHYBY SA OSPRAVEDLŇUJEM LEN MI KLÁVESNICA BLBNE

adrbat
14. feb 2022

@whatever1 píšem moju skúsenosť, je to na každom ako sa rozhodne. Keby viem, že niečo nie je v poriadku, tak je jasne že idem aj ja k doktorovi. Ako ja vždy dám na vnútorný pocit, keď žena vie, že je niečo zle a v neporiadku tak idem hneď na pohotovosť a nepíšem sem a nečakám koľko ľudí sa mi vyjadrí.

paulisko
autor
7. mar 2022

Ďakujem veľmi pekne za vaše odpovede 🙂 vyskúšala som vaše rady a slabučké pohyby som ucítila, ráno opäť nič do cca 10tej tak som išla na pohotovosť a povedali mi že babo bolo otočené dnu ku chrbtu resp. riťkou k brušku takže kopkalo do priestoru a našťastie bolo všetko v poriadku 🙂 na pohotovosti boli veľmi milí a mali pochopenie pre moje obavy nikto to nepokladal našťastie za zbytočnú paniku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre