Ahojte. Čakám prvé dieťa. Som 26tt a asi dva dni sa mala ledva hýbe. Je to ok? Pohyby musím cítiť každý deň či to podľa jej nálady? U dr bolo všetko ok v piatok. Prosím poraďte 😕dakujem
@dettilv pockaj večer keď si lahnes, moja sa práve vtedy rozbehne a pritom mám vpredu placentu a tak riadne dava cítiť že až. Kľud a daj jej cokoladku 🤎😉
Ja som mala “zaručené” polohy v ktorých sa malá vždy začala hýbať. Napríklad keď som si lahla na bok a tak.
Jeden den sa mi ale stalo, že som necítila žiadné pohyby takmer celú noc a potom aj celé doobedie, tak som išla na urgent.
Tam mi samozrejme vynadali, že prečo som prišla až po takom dlhom čase.
Našťastie všetko dobre dopadlo.
Tak ak sa ti to nezdá, zájdi k dr.
Ja zase slabo pohyby tiez dlho ale povedal mi dr ze mam vysoko placentu a hrubu brusnu stenu ze to bude menej citit ale uz to citit dost a som 37 😊
Ja som za to, ako píšu baby. Radšej ísť 100x a zbytočne ako 1x neísť…
Ja som 24tt a maly je aktivny ako ja - podla pocasia 😁 ked je skaredo a cwly den by som len spala.... Tak aj on len sem tam nejaky stuch cez den... Ak mi je lepsie tak aj on je viac aktivny no a vzdy to isti vwcerne lezanie na chrbte, to sa ozve vzdy, nezavisle od pocasia 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Áno kazdy deň aspoň jemne kopnutie....