Som otvorená na 3 prsty. Ako dlho to môže ešte trvať?

lussy013
24. jan 2013

Ahojte chcela by som sa opýtať , že keď som bola na pásy a ukázali že su tam už kontrakcie ja nič ešte necítim ale som už otvorená na 3 prsty mám očakávať že čoskoro porodím.Termín mám až 27 februára.

xenicka13
24. jan 2013

no to ta tam mali podla mna nechat

andiekens
24. jan 2013

kontrakcie su normalne, zavisi ake boli silne.. ak b si rodila, tak by ta neposlali domov 😀 tvrdnutie bruska su tiez kontrakcie a tie som ja napriklad mala uz od 24tt.. takze az tak velmi by som nestresovala 🙂

sona28a8
24. jan 2013

Hlavne nemaj strachu,takto pred rokom som mala termín 27.2,malý sa narodil 13.1 a je úple v poriadku,dokonca je väčší ako iné deti,a ničím ani nezaostávame.

ingmiriama
24. jan 2013

Mňa tak isto poslali domov len stým, že som nebola otvorená...a o 6 hodín som tam bola s odtečenou plodovou vodou...ale som prenášala týždeň...na pásoch mi ukazovali kontrakcie ale ja som nič necítila...

wiki20
24. jan 2013

ja som tiež mala od cca 34tt kontrakcie kt som necítila a asi mesiac som bola otvorená na 1prst a každý ma strašil že predčasne porodím aj mmmalý bol už uplne dole pripravený ale nechcelo sa mu .... nakoniec somm porodila 15 dní po termíne na prepichnutie plodovej vody pretože 2 vyvolávačky mi nezabrali takže na tvojom mieste by som si z toho nerobila tažku hlavu .... ked to má príst tak to príde ... bábo vie čo je pre neho najlepšie

anickad77
24. jan 2013

@lussy013 ahoj, ja som bola rano o 9:00 v poradni, s kontrakciami, na 1cm otvorena, dr. ma poslal domov, zaznam nic neukazal a o 16:30 v ten isty den sme boli uz na svete 🙂

ivushka0209
24. jan 2013

mne doktor minuly piatok povedal ze som otvorena na 1 prst a ze by sa necudoval keby som v ten den este porodila a keby nie tak ze sa uz asi dalsi piatok neuvidime.. a mojemu malemu kinderku v brusku sa este stale nechce takze zajtra opat vidime doktora . som zvedava co mi povie

jajona
24. jan 2013

s prvým som prišla do nemocky s kontrakciami a bola som otvorená na 3 prsty a za pár hodín som aj porodila. a s druhým, klasika poradňa a keďže som mala už termín, tak ma dr. poslala už do nemocky, nech sa tam hlásim. primár vyšetril otvorená na tiež na 3 prsty a aj si ma tam nechali. pichli vyvolávačku a za 3 hodiny bola malá na svete 🙂
@lussy013 takže je možné, že to o "chvíľu" príde. držím veľmi palce a prajem veľa zdravíčka 🙂

ematko29
24. jan 2013

ja som bola otvorená na 3prsty ráno o 8mej ana obed som porodila.ale je to hrozne individualne 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre