Ahojte chcela by som sa opýtať , že keď som bola na pásy a ukázali že su tam už kontrakcie ja nič ešte necítim ale som už otvorená na 3 prsty mám očakávať že čoskoro porodím.Termín mám až 27 februára.
kontrakcie su normalne, zavisi ake boli silne.. ak b si rodila, tak by ta neposlali domov 😀 tvrdnutie bruska su tiez kontrakcie a tie som ja napriklad mala uz od 24tt.. takze az tak velmi by som nestresovala 🙂
Hlavne nemaj strachu,takto pred rokom som mala termín 27.2,malý sa narodil 13.1 a je úple v poriadku,dokonca je väčší ako iné deti,a ničím ani nezaostávame.
Mňa tak isto poslali domov len stým, že som nebola otvorená...a o 6 hodín som tam bola s odtečenou plodovou vodou...ale som prenášala týždeň...na pásoch mi ukazovali kontrakcie ale ja som nič necítila...
ja som tiež mala od cca 34tt kontrakcie kt som necítila a asi mesiac som bola otvorená na 1prst a každý ma strašil že predčasne porodím aj mmmalý bol už uplne dole pripravený ale nechcelo sa mu .... nakoniec somm porodila 15 dní po termíne na prepichnutie plodovej vody pretože 2 vyvolávačky mi nezabrali takže na tvojom mieste by som si z toho nerobila tažku hlavu .... ked to má príst tak to príde ... bábo vie čo je pre neho najlepšie
mne doktor minuly piatok povedal ze som otvorena na 1 prst a ze by sa necudoval keby som v ten den este porodila a keby nie tak ze sa uz asi dalsi piatok neuvidime.. a mojemu malemu kinderku v brusku sa este stale nechce takze zajtra opat vidime doktora . som zvedava co mi povie
s prvým som prišla do nemocky s kontrakciami a bola som otvorená na 3 prsty a za pár hodín som aj porodila. a s druhým, klasika poradňa a keďže som mala už termín, tak ma dr. poslala už do nemocky, nech sa tam hlásim. primár vyšetril otvorená na tiež na 3 prsty a aj si ma tam nechali. pichli vyvolávačku a za 3 hodiny bola malá na svete 🙂
@lussy013 takže je možné, že to o "chvíľu" príde. držím veľmi palce a prajem veľa zdravíčka 🙂
ja som bola otvorená na 3prsty ráno o 8mej ana obed som porodila.ale je to hrozne individualne 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no to ta tam mali podla mna nechat