Som otvorená do polovice na tenký prst

blazonko1994
26. jún 2014

ahojte..vcera som bola u doktorky a povedala mi ze som otvorena do polovice pre tenky prst,a ked som tam bola v pondelok tak som bola este uplne zatvorena...znamena to ze budem kazdu chvilu rodit alebo to stale kludne moze trvat aj 2 tyzdne? dakujem za rady 🙂

sakura77
26. jún 2014

@blazonko1994 mas cas🙂 to je este nic..aj ked niekedy sa to zvrtne raz dva....moja spolubojovnicka v poslednom tehu chodila od 7 mesiaca na 3 prsty a dorazli sme to to do 38 ukonceneho🙂 myslim ze na tvoj tyzden je to akurat.

uhnakova
26. jún 2014

Myslim, ze to je individualne, od kamaratok som pocula, ze aj niekolko tyzdnov vydrzali otvorene na jeden dva prsty. Zato mne ked povedali v 39 tt, ze som otvorena na prst, tak som za 4 dni porodila 🙂

blazonko1994
autor
26. jún 2014

a este aj to ze ja uz mam 4 dni po sebe hnacky a nedaju sa zastavit a doktorka povedala ze aj to moze vyvolat ten porod..a aj ja som sa narodila v 37 tt takze je dost mozne ze aj tento moj drobec sa narodi teraz niekedy 🙂

petrapod
26. jún 2014

Ahoj, ja som chodila este tri tyzdne na kontroly a uz na tej prvej som bola otvorena na dva prsty.

miriam11
27. jún 2014

@blazonko1994 ahoj, moze to trvat este aj 2 tyzdne. Ale keby to aj teraz prislo, vsak uz budes mat drobca a uz vsetko konecne za sebou. Vela stastia a krasny, bezproblemovy porod 🙂

miriam11
27. jún 2014

@blazonko1994 ahoj, moze to trvat este aj 2 tyzdne. Ale keby to aj teraz prislo, vsak uz budes mat drobca a uz vsetko konecne za sebou. Vela stastia a krasny, bezproblemovy porod 🙂
@blazonko1994

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre