ahojte..vcera som bola u doktorky a povedala mi ze som otvorena do polovice pre tenky prst,a ked som tam bola v pondelok tak som bola este uplne zatvorena...znamena to ze budem kazdu chvilu rodit alebo to stale kludne moze trvat aj 2 tyzdne? dakujem za rady 🙂
Myslim, ze to je individualne, od kamaratok som pocula, ze aj niekolko tyzdnov vydrzali otvorene na jeden dva prsty. Zato mne ked povedali v 39 tt, ze som otvorena na prst, tak som za 4 dni porodila 🙂
a este aj to ze ja uz mam 4 dni po sebe hnacky a nedaju sa zastavit a doktorka povedala ze aj to moze vyvolat ten porod..a aj ja som sa narodila v 37 tt takze je dost mozne ze aj tento moj drobec sa narodi teraz niekedy 🙂
Ahoj, ja som chodila este tri tyzdne na kontroly a uz na tej prvej som bola otvorena na dva prsty.
@blazonko1994 ahoj, moze to trvat este aj 2 tyzdne. Ale keby to aj teraz prislo, vsak uz budes mat drobca a uz vsetko konecne za sebou. Vela stastia a krasny, bezproblemovy porod 🙂
@blazonko1994 ahoj, moze to trvat este aj 2 tyzdne. Ale keby to aj teraz prislo, vsak uz budes mat drobca a uz vsetko konecne za sebou. Vela stastia a krasny, bezproblemovy porod 🙂
@blazonko1994
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@blazonko1994 mas cas🙂 to je este nic..aj ked niekedy sa to zvrtne raz dva....moja spolubojovnicka v poslednom tehu chodila od 7 mesiaca na 3 prsty a dorazli sme to to do 38 ukonceneho🙂 myslim ze na tvoj tyzden je to akurat.