Som dva týždne pred pôrodom a skoro vôbec necítim bábo

fronculka
18. feb 2014

ahojte, mam dva tyzdne pred porodom a male je akesi lenive skoro vobec nekope a cele tehotenstvo bolo zive kopalo az ma vsetko bolelo, robi mi to starosti, preco?

bmimuska
18. feb 2014

Utekaj na gyn. Pohotovost!

janinah
18. feb 2014

má málo miesta,aj moje tak ku koncu zlenivelo...

bobik78
18. feb 2014

Na tvojom mieste by som isla do nemocnice aby sa male nezadusilo pupocnou snurou

fronculka
autor
18. feb 2014

pane boze tak teraz som sa dobre vylakala no dobre tak zajtra pojdem rano, ono nie ze vobec nekope sem tam zakope ale tak lenivo dva krat do dna, je to premna take nezvykle, ale radsej pojdem, dakujem

janulap
18. feb 2014

@fronculka uz tam ma malo miesta,ale radsej zbehni napr aj hned na pohotovost.

hikokk
18. feb 2014

den pred porodom som vobec necitila babo. Uz sa ti to zachvilu narodi! 🙂

andrejka2424
18. feb 2014

@fronculka vážne budeš vedieť čakať do rána?Keby som mala pochybnosti,nečakala by som ani minútu.Radšej sa raz zbytočne prehnať a vedieť,že je všetko ok,ako zajtra plakať...a to ťa nechcem ľakať,ale nevieš,čo sa deje.Raz som trocha začala krvácať v nejakom 6.mesiaci a bolo to fakt len trocha a hnala sm sa okamžite k DT.A pre istotu som nemala ani žiaden sex do konca tehu na jej odporúčanie.

marionmarion
18. feb 2014

je normalne ze dieta v poslednom mesiaci kope menej...nema dost miesta.PRe pokoj svojej duse za tym lekarom chod, ale ak citis ze sa hyba, iba sa hybe menej, tak by som nestresovala...

marionmarion
18. feb 2014

@fronculka este jedna rada, ak by si mala vazne pochybnosti zdvihni telefon, zavolaj na pohotovost, opis im co sa deje a oni ti uz povedai ci tam mas ist, alebo nie...

kiwi82
18. feb 2014

už asi nemá toľko miesta. ale ako baby píšu, radšej zájdi k dr. všetko dobré papa

esti77
18. feb 2014

Z celého srdca želám krásny pôrod a ešte krajšie bábätko 🙂 , to najkrajšie pre Vás 😉 , ale dva pohyby za deň je veeeľmi málo. Nesmie byť menej ako desať pohybov denne!!! Nechcem strašiť, ale naozaj "bežkaj" do nemocky pre istotu 🙂, ak je reálne tých pohybov cca 2 za deň . Držím palce, aby bolo všetko OK.

miskacharly
18. feb 2014

To je normalne pred porodom v poslednych tyzdnoch,ze sa nemrvi.nema miesto.ale aby si bola pokojna,zajdi za dr. na ultrazvuk.

zabka79
18. feb 2014

@fronculka ja by som bežala na pohotovosť....

dobromila1111
18. feb 2014

Bábo má už malo miesta. Pre pokoj v duši ale radšej choď k dr. A nech tí kukne, kde má Bábo pupočnú šnúru, aby sabola aj neskôr pokojná 🙂

erienka
19. feb 2014

Ja som tiez necitila a vsetko bolo ok

luliu
19. feb 2014

@fronculka Aj ja som to tak mala, cele tehotenstvo ma kopali a cim bol blizsie porod tym menej a menej. Ku koncu som ich necitila vobec. A vsetko bolo OK 🙂

hameeda
19. feb 2014

ja som pri všetkých posledný mesiac necítila nič, žiadny pohyb, ani raz denne, nie to ešte dvakrát, a deti sú v poriadku, narodili sa zdrave, ani žiadne komplikácie neboli

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre