ahojte, mam dva tyzdne pred porodom a male je akesi lenive skoro vobec nekope a cele tehotenstvo bolo zive kopalo az ma vsetko bolelo, robi mi to starosti, preco?
má málo miesta,aj moje tak ku koncu zlenivelo...
Na tvojom mieste by som isla do nemocnice aby sa male nezadusilo pupocnou snurou
pane boze tak teraz som sa dobre vylakala no dobre tak zajtra pojdem rano, ono nie ze vobec nekope sem tam zakope ale tak lenivo dva krat do dna, je to premna take nezvykle, ale radsej pojdem, dakujem
den pred porodom som vobec necitila babo. Uz sa ti to zachvilu narodi! 🙂
@fronculka vážne budeš vedieť čakať do rána?Keby som mala pochybnosti,nečakala by som ani minútu.Radšej sa raz zbytočne prehnať a vedieť,že je všetko ok,ako zajtra plakať...a to ťa nechcem ľakať,ale nevieš,čo sa deje.Raz som trocha začala krvácať v nejakom 6.mesiaci a bolo to fakt len trocha a hnala sm sa okamžite k DT.A pre istotu som nemala ani žiaden sex do konca tehu na jej odporúčanie.
je normalne ze dieta v poslednom mesiaci kope menej...nema dost miesta.PRe pokoj svojej duse za tym lekarom chod, ale ak citis ze sa hyba, iba sa hybe menej, tak by som nestresovala...
@fronculka este jedna rada, ak by si mala vazne pochybnosti zdvihni telefon, zavolaj na pohotovost, opis im co sa deje a oni ti uz povedai ci tam mas ist, alebo nie...
už asi nemá toľko miesta. ale ako baby píšu, radšej zájdi k dr. všetko dobré papa
Z celého srdca želám krásny pôrod a ešte krajšie bábätko 🙂 , to najkrajšie pre Vás 😉 , ale dva pohyby za deň je veeeľmi málo. Nesmie byť menej ako desať pohybov denne!!! Nechcem strašiť, ale naozaj "bežkaj" do nemocky pre istotu 🙂, ak je reálne tých pohybov cca 2 za deň . Držím palce, aby bolo všetko OK.
To je normalne pred porodom v poslednych tyzdnoch,ze sa nemrvi.nema miesto.ale aby si bola pokojna,zajdi za dr. na ultrazvuk.
Bábo má už malo miesta. Pre pokoj v duši ale radšej choď k dr. A nech tí kukne, kde má Bábo pupočnú šnúru, aby sabola aj neskôr pokojná 🙂
Ja som tiez necitila a vsetko bolo ok
ja som pri všetkých posledný mesiac necítila nič, žiadny pohyb, ani raz denne, nie to ešte dvakrát, a deti sú v poriadku, narodili sa zdrave, ani žiadne komplikácie neboli
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Utekaj na gyn. Pohotovost!