Bola som naposledy na gynde 9.8.2013 ,termín ma 10.9.2013 .len sa potrebujem uistiť či vadi ked som doteraz ešte nebola na prietokoch :(.Mojej lekárke som volala že by my priatel prišiel pre kartu aby som mohla prejsť k inej lekarke tu bližšie ,ale nechcela my ju vydať bez papiera :(.Tak priatel bol tam aj s papierom ale ona ma dovolenku a teraz nemam ani kartu ani vymenni listok aby ma tu v nemocnici zobrali na prietoky :(. Vadi to či nie? potrebujem vedieť ako to cele vyriešiť ,to mam čakať do pôrodu?Pohyby citim stale ,dakujem za odpovede.
Môj gynekolog neposiela na prietoky, pokiaľ sa jemu zdá všetko ok
ja som prechádzala počas tehotenstva od lekárky k lekárovi a nemusela som si kartu vôbec pýtať, on si ju vyžiadal sám ..
Mne tak lekarka ktorej chcem prejsť dala papier aby my kartu dala moja ku ktorej chodim .Lekarka my inač povedala že všetko je super bo všetky vysledky doteraz boli na 1 žiadne problémy som nemala ,ešte ma chvalila že taka vysledky už dlho nevidela.Len chcem vedieť či niečo nebudem mať s toho že som nebola na tých prietokoch ešte :(
@denca76 pokial je babo ok, sono tiez, vaha babatka v norme, tak na prietoky neposiela kazdy dr, a urcite z toho nebudes mat nejako zle ked ta tam dr. neposlal. keby malo babo nejaku nizku vahu alebo by sa nieco nezdalo, vtedy sa chodi na prietoky, niekto posiela aj preventivne. skus sa spytat v nemocnici kde budes robit ci by si mohla ist na prietoky, resp. ci su nutne..
pri prvej mne nerobili prietoky vôbec...
ja som bola na prietokoch až v pôrodnici...
Ahojte,mne tiez pri prvej nerobili prietoky a teraz pri druhej tiez nie.mam svojho gynekologa ale nechodím k nemu.chodim do nemocnice kde budem aj rodit,teraz zacnem chodit už každý tyzden.ku svojnu gyn.chodim len raz za cas sa ukázat a po debatovat.mala Som to tak aj pri prvom babu.a kartu Som neprehadzovala.oni mi založili predporodny spis a ten si oni aj nechavaju.po porode sa opat vrátím ku svojmu gynekologovi.podla mna je to uplne normalne.
Tiež som pri prvom teho a taktiež teraz nebola na prietokoch. Môj doktor a taktiež v nemocnici mi povedali,že ak je všetko v norme a bábetko (podľa sona) sa normálne vyvíja nie je dôvod ma tam poslať. Pekný deň!
Ďakujem všetkým za ohlasy aspoň viem že nič take nehrozí....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som na prietokoch bola v 30tt... Na tvojom mieste by som si asi zavolala do nemocnice, v ktorej chces rodit, vysvetlila situaciu a dohodla sa... Je to dolezite vysetrenie, pri ktorom kontroluju, ci je babo dobre vyzivovane... Mne padol kamen zo srdca, ked mi vysli dobre a vedela som, ze drobec rastie ako ma...