Slabšie pohyby v 38. týždni

babyttcirl
29. jan 2021

Ahojte telhulky,

Sledujem si každý deň pohyby a dnes poobede som mala len 8x pohyb za hodinu. Viem ze to ma byt 10x krat za hodinu. A tiez viem ze teraz uz je to len prevalovanie atd.. je to v poriadku? Aj keď to není tych 10?

alikal
29. jan 2021

8x za hodinu?? kokso moja niekedy aj tri hodiny v kuse spi bez pohnutia a nic jej nie je, som 36tt, aj deticky v bruchu maju svoje fazy, niekedy spia a niekedy cvicia. viem ze problem je, keby sa 12 hodin nepohlo vobec. inak by som to absolutne neriesila, ak nemas nejaky naozaj zavazny problem kvoli ktoremu ti doktor nakazal si to sledovat

martina1201
29. jan 2021

@babyttcirl nemá to byť za deň? Neviem si predstaviť že by dieťa bolo také akčné v tak vysokom štádiu tehotenstva....

kikaaa444
29. jan 2021

A to kto a ako zistil že to ma byt 10 za hodinu ? 😆 respektivne za den ? Myslím že tieto výpočty sú k ničomu , moja tiež bola spachtos a nešlo ju zobudit ani na pasoch keď dr potrebovala . Nikto mi o počte kopov nič nespomenul skôr sa smiala že aký je to spachtos 😀 a keby to aj bolo tak ako píšeš , napočítala si 8 čo je veľmi blízko k 10 takze sa určite nemáš prečo stresovať . Iné by bolo keby máš 2 kopy i keď ani to by som sa nestresovala lebo mne sa mala niekedy ani pol dňa nepohla . Pochybujem že vobec nejaká tehuľka zažila pohyby každú hodinu .

jaskolka
29. jan 2021

10 pohybov je za deň, a plus v takom štádiu oni už sú skôr "tichšie" pripravujú sa na cestu von a šetria sily 😃. Problém by bol, keby ze vôbec ho necítis.

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babyttcirl
autor
29. jan 2021

@martina1201 no ten kick count hovori ze keď je dieťa hore, ma aktívnu fázu tak ratat do 10 kopov a ci to da za hodinu.. samozrejme nie ked spi😀

emuska72
29. jan 2021

Pfu 😂 Môj sa niekedy nehýbe hodiny.

natalia204
3. feb 2021

Ahojte prikladám odkaz kde som k tomuto našla podrobnejšie info, netreba sa báť https://www.mamysiradia.sk/vyvoj-dietata-v-teho...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre