Slabé pohyby bábätka

ankalv1
30. jan 2012

Ahojte,prosím vás o radu ak mal niekto niečo podobné ako ja, pri prvom tehotenstve som mala pocit že mi ide malý vykopnúť zuby a teraz niekedy aj pol dňa nič necítim,tak už potom si ľahnem na bok-vtedy trošku začne ale aj to nekope len sa tak prevaľuje..povedala som to doktorovi a on povedal že asi bude kľudnejšie..ale bojím sa aby sa jej niečo nestalo..je to normálne?ďakujem

feb13
30. jan 2012

@ankalv1 Ja som presne toto mala pocas prveho tehu. Teraz sa mi zda ze su pohyby intenzivnejsie. Ale ze by bol syn kludnejsi tak to by som nepovedala 😅 asi ako tornado...

anjelicek26
30. jan 2012

@ankalv1 - no nas kopaval malinko, lebo si sedel na ritke... dcerka davala riadne kopance pod rebra, u neho to bolo len mrvenie a prevalovanie... a aj ked sa otocil (34.tyzden), ani vtedy nejaky akcny nebol...proste kludne dieta... to je inak dodnes... spaval od porodnice tak, ze sa budill v noci 1x... dodnes spava 18 hodin denne... mile, nejedujuce sa dieta... taky ideal... su aj take deti, skus byt kludna, pokial sa hyba - aj ked pomenej - je to v poriadku.

mummy01
30. jan 2012

@ankalv1 Ahoj,neboj sa...ja som to mala tiez tak.Prva dcerka sa hybala neustale a druhy syn skoro vobec.Fakt som citila ze sa hybe tak 1x za den a teraz ma 2 roky a neposedi ani sekundu 😀 😀 😀

ankalv1
autor
30. jan 2012

@anjelicek26 ďakujem no dúfam že to teda bude tak a nebude žiadny iný problém.. 🙂

@feb13 ďakujem

@mummy01 ďakujem

evka4
30. jan 2012

@ankalv1 ja som mala tiez v brusku take malo aktivne dieta. bala som sa, ale zbytocne, lebo sa mi narodilo uplne kludne dietatko, o ktorom som prve mesiace ani nevedela, ze ho mam 🙂 dolezite je, ze pohyby citis, ak je ich intenzita cely cas viac menej rovnaka, zrejme nie je dovod znepokojovat sa.

nikolet_89
30. jan 2012

@ankalv1 podla mna je dolezite, ze ju aspon trochu citis 🙂 nie kazde dieta je hyperaktivne 🙂

ankalv1
autor
30. jan 2012

@evka4 @nikolet_89 ďakujem 🙂

maruskab25
28. okt 2013

ahoj, malý do teď kopal jako o život, dával pěkné kopance a od dnešního rána ho skoro necítím jen málo, velmi slabě. tak snad bude vše v pořádku, nemám s tím žádné zkušenosti. díky za případné rady 🙂

alenah31
28. okt 2013

@maruskab25 čím je bábo v brušku väčšie tým tam má menej miesta a preto sa aj menej hýbe. 2-3 týždne red pôrodom sa obyčajne bábo "pripravuje na pôrod" takže sa hýbe skôr v noci keď ty spíš a si v kľude - tým, že ty si v kľude jemu sa lešie hľadá miesto v brušku kde sa môže natiahnuť 😀 Ale ak nemáš dobrý pocit, niečo sa ti nezdá alebo chceš mať skrátka 100% istotu zbehni si k lekárovi - nech si každý rozpráva čo chce, máš právo sa ubezpečiť, že je všetko OK 😉 😉

maruskab25
28. okt 2013

@alenah31 děkuji

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre