Slabé a máličko pohybov v 34tt

danka511
12. mar 2019

Prosím vás, dnes cítim veľmi málo pohyby bábätka. Včera kopala ostošesť, a dnes keď zacítim niečo tak je to malinko a veľmi slabunke. Je to v poriadku, či utekať na pohotovosť radšej? Zajtra začínam 34 tt

whatever1
12. mar 2019

@danka511 Urcite na pohotovost uz len pre vlastny klud. Pri zmene intenzity pohybov(prilis malo a slabe, alebo prilis vela a silne) plus svoj vlastny pocit ze nieco nie je v poriadku je vzdy na mieste ist skontrolovat babo.

danka511
autor
12. mar 2019

@whatever1 pred chvíľkou mala stikutku a cítila som ju na druhej strane tak sa asi nejako posunula, a trocha sa pomrvila a vypucila, tak snáď to je okej.. Ci myslíš ze aj tak ísť?

saskia_98
12. mar 2019

@danka511 ja som tak bola na tom a nakoniec som šla na pohotovosť. Nechali si ma tam a dostala som lieky oxytocin lebo bola pripchata pupocna snura .. Takze urcite choď.

whatever1
12. mar 2019

@danka511 Stikutka sa nerata ako pohyb. Daj si nieco sladke napr. cokoladu, nahlas zatlieskaj, jemne si postlacaj brusko a ak sa nerozhybe tak prosim ta chod a necakaj do zajtra.

ankaevka
12. mar 2019

Ku koncu tehu sa mi zdalo, ze sa za cely den babo nepohlo, len som skusila s rukou trosku potlacit a az vtedy sa pohlo a zakopalo ale tak, ze mi rebra skoro vytlacilo..neviem, skusila by som pockat, mozno sa len otocilo inak a tie pohyby az tak necitis alebo nevnimas..samozrejme, ak mas strach, tak radsej smer lekar

zuzka565
12. mar 2019

Radšej chod. Ja som mala síce opačný problém. Malý sa strašne vypucal až to bolelo a tvrdo mi brucho. Keď ma dali na pásy tak len hlavami krútili. Mi povedali ze som prišla v hodine 12stej. Lebo mi hrozil predčasný pôrod. To som bola tiež nejak 34tt. Nechali si ma v nemocnici na 3 dní na infuzkach. A porodila koncom 38tt.

mabumb
12. mar 2019

Odporúčam ísť radšej na pohotovosť, tiež som mala taký problém, keď som čakala dcéru. Za celý deň sa minimálne alebo skoro vôbec nehýbala. Mala zlé ozvy a nechali si nás na tri dni v nemocnici na pozorovanie a plus som dostala injekciu. Bola som 36 tt.

lucia147852
12. mar 2019

Urcite utekaj ak.si este nebola. Ja som ten priblem nemala moja sa furt trepala jak besna aj po porode jej to.ostalo. ale kamoska to mala a zachranili babo v hodine 12. Bolo pridusene :(

ivka2112
12. mar 2019

Treba urcite ist na pohotovost. Mne povedal gynekolog, ze ked necitis niekolko hodin, treba ist...

nikaeli
12. mar 2019

suhlasim s nazorom ist sa skontrolovat.. moja kamaratka tak o babenko prisla v 34tt.. v sobotu sme boli spolu, este mi ukazovala, ze pozeraj, co robi, ako mi lieta brucho, strasne kope.. a na druhy den takmer nic.. a ona sa chudinka udusila, mala uzol na pupocnej snure.. preto tak v sobotu kopala :( nechcem ta strasit, to nie.. mozno sa len drobcekovi dnes moc nechcelo.. ale radsej chod.. fakt radsej zbytocne a prist kludna domov, ako......

saskia_98
12. mar 2019

@nikaeli ja som mala pripchatu pupočnu šnuru a keby som neprišla, mohla som si zabiť svoje jediné babatko. Ja by som nečakala ani len do rana a šla by som hneď.

danka511
autor
12. mar 2019

@whatever1
@ankaevka
@zuzka565
@mabumb
@lucia147852
@ivka2112
@nikaeli
@saskia_98 no bola som v tom ze vydržím do zajtra že určite má len lenivý deň. Ale bola som z toho aj tak nervózna. Tak som šla, na záznamoch bolo vidieť pohyby, a je všetko v poriadku, prietoky dobre, vnútorná bránka uzatvorená, a malinka bola úplne zo šikmá čiže možno preto sa dnes tak nehybala. Dostali sme injekciu magnézium a môžeme kľudne spat 🙏 a ďakujem vám

ankaevka
12. mar 2019

@danka511 vsetko bude v poriadku neboj, stastne tehulkovanie a krasne babo ti prajem ;)

danka511
autor
12. mar 2019

@ankaevka ďakujem 🙂 už to snáď dobojujeme úspešne do konca bez problémov 🙂

nikaeli
15. mar 2019

@danka511 bude dobre, neboj 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre