Skrátený krčok, tvrdnutie bruška v 32+3 tt, poraďte čo pomôže ?

vojtasova
9. jan 2020

Bola som pri lekárke určite viete písala som ti príspevok ..ake mám ťažkosti...
Doktorka mi zobrala ster (ohľadne vytoku ktorý som spominala)
Vravela som jej aj že mám tlaky na konečnik ..vyšetrila ma povedala že mám skrátený krcok 1 CM hlavičkou je doole a nalieha..
Večer čiže dnes mám zase také menšie tlaky,a Maly sa mi tam neskutočne krúti , tvrdené mi bruško..a potom sa to zase opakuje..dala som si magnézium a sprchu uvidíme čo to bude.🤔🥺rady? Skúsenosti ?ďakujem.

lija22
9. jan 2020

drzim ti palce ❤️ poradit neviem, aj ked mam tri deti a rodila som aj skorsom tyzdni ako ty. ale juuj uplne si viem tvoje pocity este cerstvo vybavit a drzim palce a tesim sa s tebou. nech sa len vrti, cloviecik, sam si vybere kedy pojde na svet 😗

evuska135
9. jan 2020

Mala som podobne pocity sice az v 36tt ale bolo to divne, brucho mi tvrdlo v kuse, magnezko 3krat denne, maly bol uplne dole, hrozne ma tlacil, ani chodit sa mi nedalo a bala som sa ze porodim no nastastie vydrzal skoro do terminu, otvorena na jeden prst som bola mesiac. Drzim prsty nech je babo cim dlhsie v brusku 😉

haaadanka
10. jan 2020

Ja detto. Bola som pri dvoch lekároch. Jeden naordinoval prísny kľudový režim, druhý mi zvýšil dávky magnézia a povedal, že všetko je v poriadku. Predtým som poctivo tri týždne ležala, nič nerobila a bolesti boli čím ďalej, tým horšie. Mala som občas pocit, že malý už ozaj vylezie. 😂Pri druhom lekárovi som sa upokojila, začala pomaly s gravidjogou, teraz som už opäť vo fitku a fungujem v domácnosti. Bolesti nezmizli, ale ustúpili. Najlepšie je keď sa hýbeš, alebo ležíš s podloženou panvou. Najhoršie je pre mňa sedieť,alebo dlho šoférovať. To cítim kosť na kosti. 😫 Bruško mi tvrdlo x krát denne. Ale robím to, čo mi robí dobre a to, čo robí dobre bábätku. Ono vie najlepšie kedy je jeho čas. Určite ešte počká. Treba mu dohovoriť 🙂

vojtasova
autor
10. jan 2020

Myslíte že sa mi telo pripravuje už na pôrod ? Termín mám 4.03.2020

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre