Skrátený krčok a orgazmus

10. máj 2021

Baby potrebovala by som od Vás niektorej vedieť či Vám doktor zakázal sex - alebo konkrétnejšie orgazmus pri skrátenom krčku - u mňa ale len na 3,5 cm .... Nestretli ste sa niektorá s tým ? ako to teda je ? môže orgazmus stiahnuť krčok ešte na viac alebo spôsobiť dokonca predčasný porod ? .... Uprimne som už troška na nervy bez .. a nejak som sa to dr neodhodlala opytat , ale ani o sexe nic nespomenula nezakazala, akurat ze nedvihat tazke ...takze ja vam neviem :D

kkovacovak
10. máj 2021

Myslím že keby to bolo vo vašom prípade nejaké veľké ohrozenie tak by vám to určite zakázala. Minimálne by sa o tom zmienila. Ja mám malý hematom a tiež všade čítam čo všetko nemôžem ale dr mi nič konkrétne nezakázala

kvietok173
10. máj 2021

Skrateny krcok na 3,5 cm to je informacia ktora sa moze rychlo zmenit. Staci aj infekcia na predcasny porod a taktiez az muzske spermie pokial viem obsahuju oxitocin a to moze sposobit predcasny porod. Teda vela zenam vela veci nerobi problem a maju skor problem porodit, ale vela zien problem ma a aj taketo zalezitosti ako orgazmus ( kedy sa ti stiahne maternica a naslabsi clanok je krcok moze dojst k jeho skrateniu) mozu sposobit jeho skratenie. Takze urcite by som to nebagatelizovala a nemyslim neviem teda v ktorom tt si ale vraj 3 trimester tak aj keby si mala vydrzat 10 tt tak za to dietatko to myslim sa oplati vydrzat.

snehulienka82
3. jan 2022

Ved krcok 3,5 cm je uplne v poriadku. Ja som dlhsi ani nikdy nemala. 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre