Silnejší výtok v 27 tt, môže to byť plodová voda ?

berryblack
7. jan 2020

Ahojte, som v 27 tyzdni a spozorovala som silnejsi vytok, taky ako voda. Nemam ziadne ine priznaky, bolesti alebo co. Len mavam casto pocit "vlhka" alebo taky fliacik na spodnom pradle. Mama ma postrasila, ze to mam ukazat doktorke, ci nahodou nejde o odkvapavanie plodovej vody. Ako by som to spoznala? Prosim len o normalnu odpoved ci sa je coho bat alebo nie. Mam 19 r. Cakame prve dieta.

mirro
7. jan 2020

@berryblack kúp si v lekárni Temešvaryho roztok, oblej ním vložku a keď zmodrie,ide o plodovú vodu. Alebo navštív lekára/gyn.pohotovosť.

hivanik
7. jan 2020

Radsej zbytocne navstivit lekara ako nieco zanedbat. Urcite by som isla k lekarovi.

gwendolyn
7. jan 2020

@mirro ja ked som pred 3r zhanala, tak sa to v lekarni kupiť nedalo, iba v nemocnici majú, ale mozno sa to odvtedy zmenilo?
@berryblack ak dlho lezis a postavis sa a zrazu ti vytecie viac "vytoku", tak to moze byt plodova voda, istotu budeš mať, len keď zbehneš na gynekologicku pohotovosť vo vašej nemocnici, tam maju ten roztok, ktory s plodovou vodou reaguje na modro. Radšej ísť možno zbytočne na pohotovosť, ako neskoro.

rebelka2014
7. jan 2020

Mne gynekolog povedal, ze dlzkou tehotenstva sa zvysuje aj vytok u zeny. Cele tehotenstvo nosim intimky a priebezne pocas dna menim. Tiez by som sa citila mokro, keby mam len nohavicky. Ale pre pokoj duse kludne zbehni na pohotovost.

gwendolyn
7. jan 2020

@rebelka2014 ja som sa tym tiez ukludnovala, kym mi v 23+4 neodtiekla plodova voda :(

romanka_369
7. jan 2020

@berryblack ja to mam pravidelne kazdy den ako ty hovoris pocit mokra a podobne ako si popisala.. Lekar povedal ze to je normalne ze je to zvyseny tehotensky vytok..som v 37tt..pokial niesu bolesti, svrbenie a podobne podla mna staci spomenut na najbližšej poradni..

berryblack
autor
25. jan 2020

@mirro bola som u dr. Predpisala mi cipky macmiror 500, zevraj to je tym, ze mam zle ph.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre