Silné pulzovanie v podbrušku

domin868
4. jan 2019

Ahojte, chcela by som sa opytat ci ste pocitovali niekedy silné pulzovanie v podbrušku. Najskor som myslela ze to robi dietatko, ale nie je to ono,ked som to odpozorovala a robi sa to aj pri jeho silnych pohyboch. Mam ho take riadne aktivne,den a noc kope, a niekedy vecer citit stahy dolu a pri tom toto silne pravidelne pulzovanie, myslela som ze je to obeh krvi, ale je to pomalsie ako "moj vlastny "pulz. Mavam casto aj tvrde brucho ale to s tym myslim nesuvisi.

Dakujem.

danicabbb
4. jan 2019

@domin868 nie stikutka

domin868
autor
4. jan 2019

@danicabbb to tak silno citit?

tinkerbell
4. jan 2019

@domin868 môj tak mával štikútku, každý večer a dosť silnú.

danicabbb
4. jan 2019

@domin868 no dilno az nie alee cítiš dosť moje stikuta furt

danicabbb
4. jan 2019

@domin868 je to taká pravidelná frekvencia akoleby kopkanie

danicabbb
4. jan 2019

Popis to pulzovanie

domin868
autor
4. jan 2019

@danicabbb ano presne taka pravidelna frekvencia, akoby kopkalo... tak to bude asi fakt to stikutanie 😅

domin868
autor
4. jan 2019

ja som sa zlakla ci to neni nahodou cosi s pupocnou snurou ze sa tam zastavuje obeh alebo ktovieco...ked sa pritom este aj tak silno mece..tak uz som kludna, dakujem moc..

danicabbb
4. jan 2019

@domin868 no vidíš a vsak chodis na poradne noe tak neboj

ivka2112
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vikuusa
2. dec 2020

Ahojte, nie som tehotná. Včera som normálne dostala Menštruáciu ale posledne 4dni cítim pulzovane v podbrušku, presne v strede, bez bolestí. Je to aj viditeľné aj to riadne cítim. Čo to môže byt?

domin868
autor
2. dec 2020

@vikuusa pokiaľ niesi tehotná tak teda bábo to nebude,a to čo som ja podpisovala vyššie bolo už vyššie štádium tehotenstva myslím,nie len pár dní.. ale odpozoruj si ,správ si aj test,a keď to po týždni neprejde šla by som sa spýtať gynekológa..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre