som v 32tt a dost silne ma malicke kopka niekedy az dost bolestivo.Stretli ste sa s tym aj vy?Dakujem
@tvks jaaaj moja, pockaj ake to bude neskorsie🙂!!Mna nase babatko kope, stucha, boxuje a puci sa ostosest, ale aspon viem ze je ok!!!My sa smejeme, ze si robi miesto🙂!!!Ja mam v brusku malu/maleho mrvenicku, esteze aspon v noci ako tak spinkame, ale cez den sa kruti, hmyri, otaca🙂, neviem skade ma tolko energie🙂, ale ja som zato pekne niekedy rozbita!!!!!Uzivaj si kopanceky, pekne sa mu prihovaraj a trosku ho sem tam pohladkaj!!!
Inak u nas zabera mm ruka, vtedy sa uplne krasne ukludni🙂!!
Kocky, tiez som skoro 32 tt a to moje mlada dava obcas riadne zabrat aj mne 🙂 Obcas sa "hra" tak, az to trochu boli. Je to moje prve, tak sa chcem opytat skusenejsich mamiciek - viete, akou castou tela sa vyduva? Da sa to identifikovat?
@matusskaaaaa chrbatikom🙂
Aj u vas sa obcas usalasi len na lavej alebo na pravej strane?
U mňa je to už druhý drobec. A tak ako bolo aktívne to prvé, tak je aj to druhé :D Niekedy je sranda pozorovať brucho, ako sa vlní - čistá huspenina :D keď sa mrchlí. Toto malé si obľúbilo pravú stranu, stále sa iba tam pučí a pravdepodobné (keďže som nižšieho vzrastu), tak mu zavadzajú moje rebrá :D Niekedy to bolí ale už som si zvykla... Hlavné je, že on je v poriadku a tých pár týždňov, kým príde sa snažím užiť si ticho. Lebo keď sa narodí, už viem čo bude nasledovať :D
@matusskaaaaa Ja som mala maleho cely cas na lavej strane. Teraz, ked sa otocil hlavickou dole, tak ma chrbatik na pravej strane bruska a pravdepodobne bude dlhonohy (ako cela moja rodina) :D Akonahle si lahnem, tak sa mi zacne vlnit v brusku...na pravej strane si vystrci chrbatik a ritku a na lavej nozicky.. Ked si lahnem na lavy bok, normalne citim, ako nacvicuje chodzu v brusku :D :D :D Teraz uz sa nam stikutka denne, takze tych reakcii z bruska mame nastastie veeela...Ako pise @zabka1124 aj nas sa ukludni, akonahle ho tatino pohladka 🙂 Ak nevies, ako lezi tvoje mimi v brusku, kludne sa spytaj lekara ... presne ti povie, kde ma hlavku a kde ostatne casti telicka. Z toho budes moct vydedukovat, co si prave vystrkuje pocas aktivnych hodin 🙂 Krasne tehulkovanie ti prajem!
@hruska82 Diky moc :o) Myslim, ze sa nam aj vyliahnu cca narovnako, ja som 1. april 😀 Aj ten moj maly v brusku "chodi", je to celkom vesele, az mi to bude chybat, ked sa narodi.. Hlavne, ze davaju o sebe vediet. Zelam vela zdravicka maminke aj babatku 😉
@matusskaaaaa My mame termin 30. marec (ale na 4D presunuli termin na 19. marec)....takze teraz sa vobec nevyznam :D Necham to na maleho....kedy sa on bude hlasit na svet 🙂 Ani nehovor....mne to tiez asi bude chybat 🙂 Aj Vam prajem vela zdravicka! Uz nech je tu marec :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tvks Ja to mam takisto...my budeme mat chlapceka a tiez sme cca. v 32. tyzdni. Malicky kope ostosest....na jednej strane vypuci ritku a na druhej nozicku...je dost aktivny a ako to opisujes ty, aj mna to velakrat az zaboli 🙂 Myslim, ze to je normalne a mozme byt rady, ze citime ich pohyby. Uz nejako vydrzime...ved nemame vela do konca ;)