Silné bodavé bolesti brucha v 32tt.

3. apr 2020

Dobrý večer, som 32tt a dnešok je premňa asi najbolestivejší deň z celého tehotenstva. Mám neskutočné bolesti lonovej kosti neviem sa ani pohnuť čo je ok, zvykla som si už. Ale mám zvláštne bolesti brucha, také akoby som bola prechladnutá od spodu ale zároveň bodavé a ostré, sem tam. Včera som mala kontrolu a bábo je dole hlavou. Veľmi ma tlačí, keď chodím musím si držať zo spodu brucho lebo mam pocit že mi odtial vypadne. Je to moje prve tehotenstvo,tak neviem je to v poriadku? Ja si neviem predstaviť že budem s takýmito ťažkosťami a bolesťami ešte 2 mesiace, bojim sa že porodim predčasne v nejakom 35tt.

autor
3. apr 2020

Bolesť mi už vystreluje aj do vnutra stehien čo sa mi nikdy pred tým nestalo 😔

7rebeka11
4. apr 2020

Prešlo ti to? Krcok si mala v pohode? Ak ťa moc tlačí, tak je predpoklad, že porodíš skôr, ale nemusíš. Ja som prvú dcéru takto v 36tt... Skús ležať, oddychovať, magnezko. Teraz som 32tt ako ty a tiež mám všelijaké tlaky, modlím sa, aby som vydržala do toho 36tt

autor
4. apr 2020

@7rebeka11 mňa nikto nepozeral z dola od nejakeho 4 mesiaca cca.. naposledy niekedy v decembri ma pozerali takze vobec neviem či je krčok v pohode. Včera som sa velmi zle citila dnes je to už lepsie no noc bola katastrofalna aj malý sa tak nekludne hýbal cely čas tak inak.ako obvykle velmi som sa zlakla potom som mala celu noc stavy či mi neodišla zatka. Najbližšiu kontrolu mam mať prave v 36tt tak mysliš že mam si spraviť termin aj skôr preistotu?

renata1981
4. apr 2020

Určite by som išla nech pozrú zo spodu. Nechápem to ze ta nikto nepozeral. Mňa môj pozerá každú poradňu

juliet86
4. apr 2020

podla mna oddychuj. magnezko. a chod sa nechat skontrolovat k lekarovi! radsej ist desatkrat zbytocne ako raz nie. drz sa a napis nam!

7rebeka11
4. apr 2020

Uvidíš ako sa budeš cítiť. Ak sa to ukľudní, asi by som nechodila, zvlášť v tejto situácii, ale ak sa to bude opakovať, zavolaj dr., vysvetli situáciu a uvidíš možno sám povie nech prídeš, budeš pokojnejšia. Keď bude veľmi zle, kľudne aj nemocnica.
Mne pomôže ležať a magnezko. Drž sa a daj vedieť ☺️

ivangeline
5. máj 2020

Každú poradňu ma dali na kozu a ohmatali brucho. Inak ta bolesť zadku,ako keby pricviknuty nerv,bola dokonca.. pretahovala som 2 dni a dieťa bolo dole hlavou a tlačilo dole už dlho. Od nejakého 34t som bola na 2cm otvorená a neskôr na 3..a aj tak vyvolávacku bola,lebo som sa celý deň neotváral,len mi odtekala plodová voda.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre