Silné a prudké kopanie bábätka v 40 týždni

zuzana1987
8. mar 2013

baby ako sa hýbe vaše bábätko v 40tt? je normálne aby sa 3-4 hodiny v brusku hadzalo a silno kopalo???

janinah
8. mar 2013

silné kopanie rovnako ako slabé nie je v norme,pre istotu choď k lekárovi

jeemima
8. mar 2013

zuzana1987 ano mala by si k lekarovi. nechem ta strasit mozno ma len aktivny den ale prudke pohyby na konci tehotentsva mozu byt znakom toho ze babatko ma problem a vyslovene panikari. takze urcite chod radsej pojdes zbytocne a budes kludna ako keby si mala nieco enskor lutovat takze sup sup k lekarovi....

zivika
8. mar 2013

@zuzana1987 veru, ako ti baby pisu...ja sa vacsinou snazim skludnit situaciu, ked kocky vyvolavaju paniku 😀 a hned vsetky posialaju do nemocnice, ale v tvojom pripade je navsteva lekara fakt namieste...si uz v termine, nie je na co cakat, dietatko moze mat ozaj nejaky problem, z ktoreho sa snazi vykopat...drzim palce a daj nam potom vediet, ako si dopadla 😉

zuzana1987
autor
8. mar 2013

to bolo v noci. . ale odvtedy sa to ustalilo....dnes uz lekára nestiham a v pondelok idem na monitor tak uz vydržím. Ale ak by sa to zopakovalo pojdem aj na pohotovosť. ... Malý sa v bruchu dosť toci.... za minuly týždeň sa stihol pretočiť KP mal byť cisársky, ale potom sa dal zase dole hlavičkou. .. Mala som z toho obavy vaj preto, ze sa dost vrti, ci sa nemoze zamotat do pupočnej šnúry

klaudika90
12. mar 2013

Caute ja mam tiez takyto problem som v 37 tyzdni a kazdu noc sa velmi vela hybe az moc a tlaci sa dole hlavickou
Ale zaz cez den viac spinka mam sa znepokojovat???
Alebo je to znak prichadzajuceho porodu???
Dakujem🙂

zivika
13. mar 2013

@klaudika90 nemusis sa znepokojovat, ono je dost bezne, ze cez den, ked sa hybes, tak babatko vlastne kolises, tak spinka a vecer, ked zalahnes, tak je hore a vystraja 😀 a babatko je cim dalej, tym silnejsie, takze kopance su riadne...pokial to nie je nejake zbesile (panicke) kopanie, tak je to ok 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre