Sex tesne pred pôrodom

17. dec 2021

Ahojte zienky 🙂
Tie, ktoré ste mali sex s partnerom/manželom do koľko hodín / dní ste porodili?

ajka0207
17. dec 2021

Akože posledný pred pôrodom? Jeden deň.

sona96
17. dec 2021

@ajka0207 sex skoro každý deň 2x a prenášala som mesiac

zanetakovacsova
17. dec 2021

@sona96 mesiac?! Pokiaľ viem po termíne Vás nechajú max 2 týždne.

lenkapap
18. dec 2021
sona96
18. dec 2021

@zanetakovacsova musela som podpísať papiere, že odmietam hospitalizáciu

klip0
18. dec 2021

@sona96 to si rodila v 44-45 týždni ? Môžem vedieť prečo ? Nie v zlom ani nič také, len ma zaujíma prečo žena takto čaká a odmietne hospitalizáciu

dmk_1
18. dec 2021

Skoro o dva tyzdne po vyvolavacke. Skusali sme vsetko,fakt vsetko..ked babo nechce, ani sex 3x denne nepomoze. Ale urcite "skusajte", pomoze hlavne tebe.

elementissa
18. dec 2021

Do pol hodiny po skončení mi začali kontrakcie. To bolo o 15:00. Porodila som kúsoček po polnoci, 00:04 myslím. Ale o 23:00 mi museli prepichnut vodu, lebo síce som už bola otvorená na 8 prstov, voda neodtiekla. Od odtecenia vody to bola hodina. Ja som ale neprenášala, malý sa narodil 36+6, nie je vedený ako predčasný.

sona96
18. dec 2021

@klip0 rodila som 44+3. Chodila som až do konca na kontrolu aj do nemocnice aj k svojmu gynekologovi (takže 2x do týždňa má videl lekár) a stále som sa pýtala, či je všetko v poriadku a lekári ma ubezpecovali, že bábätko má dosť plodovej vody a je mu v brušku dobre a keďže som chcela prirodzený pôrod, nevidela som dôvod na hospitalizáciu, len kvôli tomu, že je to rutinný postup. Keď mi lekár vyslovene odporučil hospitalizáciu, lebo je to už dlho, bez najmenších problémov som išla. Nakoniec som po 3 dňoch neúspešného vyvolávania pôrodu išla na sekciu.

julka828
18. dec 2021

Vecer sme mali a o tretej v noci kontrakcie. Ale to som uz prenasala 10 dni

zanetakovacsova
18. dec 2021

@sona96 dobrovoľne ste ohrozili dieťa. 😊

sona96
18. dec 2021

@zanetakovacsova sám gynekológ mi vravel, že je to zatiaľ v poriadku, keď povedal, že by to mohlo byť nebezpečné, šla som do nemocnice. Kde konkrétne som ho ohrozila? Nechcem sa dotknúť vášho vzdelania, ak ste náhodou lekárka, ale myslím, že môj gynekológ to vie lepšie, ako vy 😉

luccija
18. dec 2021

@zanetakovacsova to su silné slová nie?veď dieťa a telo vie najlepšie kedy spustiť pôrod.Casto je ovu posunutá, ale všetci sa riadia len nejakým TT čo by mal ísť podľa tabulky

hivanik
18. dec 2021

@sona96 ...tak to sa divím, že pri tachykardii ta nechali takto prenasat a ten sex niekedy 2x denne nekomentujem

mondolina
18. dec 2021

@hivanik
a čo je na sexe 2 x denne zlé? 🙏😉

sona96
18. dec 2021

@hivanik mala som papier aj od kardiológa, že je všetko v poriadku. Mám vrodený šelest na srdiecku, preto tá tachykardia. A neviem prečo by si mala komentovať môj sex dvakrát do dňa?

hivanik
18. dec 2021

@sona96 ...práve preto som písala, že mi je divne ,ze ta takto nechali prenasat pri nejakom zdravotnom probléme...A sex som nekomentoval....Dôležité je ,že všetko dopadlo v poriadku...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre