Ahojte chcela by som sa spýtať,či máte skúsenosť so sexom? Počula som,že spermie vyvolávajú pôrod budem vďačná za vaše odpovede.😉
Mali sme sex celé tehotenstvo... Bez ochrany.. 37+1 ttmi začala voda odchádzať... Ci koli sexu neviem 😂
@hennyinnsbruck ano tak teda skusim a uvidim či zábere 😂
skúsenosť nemám, ale biologicky semeno obsahuje prostaglandíny, čo sú látky, ktoré podporujú sťahy maternice, čiže áno, využíva sa to aj pre rozbeh pôrodu. držím palce 🙂
Ja ked sa uz blizil termin porodu a bola slm stale na 100 zamkov tak som na poradni povedala doktorke nech spravi hamiltonov hmat a doma vecer s muzom sex. A na druhy den bol maly na svete 😉😂
@mery223 🤭😉
@mery223 nam nepomohlo nic. 10 dni prenasania a nakoniec vyvolavany porod 🤦♀️
@snazilka2513 áno😕 no ja mam tiež taky pocit že budem prenášať keďže mam pre termínom už a som len na 1cm otvorená tak preto že niečo vyskúšam
@mery223 skus, kazda zena je ina. Ja som 3 dni po termine este bola na 100 zamkov 🤦♀️ Keby mi nepomozu, doktori povedali, ze by to bolo este na dllllllllhe lakte. Ale skusali sme vsetko, sex, caje z ostruziny a alchemilku, horuci kupel, tonic, skákanie na fitlopte, pohyb a uz ma viac nenapada. Den pred nastupom do nemocnice som vydrhla vsetky okna a nic. Ale tiez mi doktorka stale hovorila, nech manzela zapojim a skusi pomoct 😂 drzim palce.
@snazilka2513 dakujem
@mery223 mne začali slabé kontrakcie po styku a už neprestali, o 18 hod bol syn na svete
My sme tiež potrebovali, aby to prišlo na víkend, lebo muž zrovna chodil na týždňovky. Tak sme v piatok večer zapracovali a v sobotu ráno bola malá na svete 😅
Prenasala som, dr radil sex aby sa rozbehol porod, ale nepomohlo to 😁
Mne to nepomohlo..
Ale houbeles, mne to nepomohlo ani tuk, akurat mlady tam asi mal otras mozgu z toho 😂 akoze nejaka sanca tam je, ale neslubuj si od toho viac ako dobru zabavu.
Nie to je blud . Hoci spermie obsahuju tie latky museli by ste ich tam mat v ovela vacsom mnozstve nez je mozne od jedneho chlapa aby to malo naozaj vplyv. My sme mali pravidelne sex na plno cele tehotenstva a rodila som po TP este mi aj dr daval cervix balonik na vyvolanie porodu par hodin po poslednom sexe.. skor si uzite milovanie kym sa da Lebo v 6nedeli sa nemoze .. klud coskoro porodis tak ci tak . Nie si slonica 😊tie su teho 2roky.
@mery223 Mne to nepomohlo :D hovorí sa to, tiež som to zachytila, ale u mňa to nefungovalo a to som chcela rodiiiť čim skor :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mery223 mne dr na poradni v nemocnici povedala ze sex je super na porod, ze preco nase spoluobcanky rodia tak rychlo a bez problemov😂