Ahojte, vedel by mi, prosim, niekto povedat, ako je to so sexom po odchode hlienovej zatky? Je to bezpecne? Som v 39 tt a lekarka mi odporucila sex, aby som neprenasala, ale den po kontrole mi odisla zatka, tak teraz neviem, ci je to bezpecne/ci babatku pomozeme a neuskodime. Dakujem pekne
My sme mali sex a do 2 hodin mi odišla, neviem ako je to v opačnom prípade 😌 každopádne ti prajem aby si neprenášala, ale ja si myslím, že ked odišla sama, bez akejkoľvek vašej pomoci tak pôrod uz je na blízku ❤ poradiť ti neviem, no prajem rýchly pôrod ❤
Nie.
Nie.
@sisisimina si v 39tt, odišla ti zátka načo chces mať teraz sex? Pravdepodobne sa ti pôrod čoskoro rozbehne. A ak si nechceš privodiť volaku infekciu alebo bábätku tak určite nie.
Zátka môže odísť aj dva týždne pred pôrodom a nemýľte si vodu a zátku...dieťa pokiaľ je v plodovych obaloch je stále chránené pred infekciami, takže to, že odišla zátka neznamená ,že už nemôžete mať sex...iné je keď odíde plodová voda...
Mne jedna doktorka povedala,že neodporúča sex kvôli možnej infekcii a druhý doktor mi zase sex odporučil.
Ja osobne by som to už neriskovala. Keď sa telo rozhodne, pôrod sa rozbehne sám.
Držím palce!
@sisisimina mne zatka odisla v pondelok a v stredu sme mali s muzom sex. Vo stvrtok bola na svete a nic sa nestalo 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
teoreticky si teraz nachylnejsia na infekciu, ked zatka odisla, tak ja by som to osobne neriskovala ale nie som lekar 🤷♀️