Ahojte baby, máte niektora rýchle pohyby dietatka v brusku? Myslíte že je to v poriadku? Je možné aj to že ak je teraz velmi pohyblivé, bude také aj ked sa narodí?
Zo skusenosti viem potvrdit, ze ano, divoke dieta v bruchu = divoke aj vonku 😀 Moj starsi syn ten bol v bruchu ako kengura, normalne som citila ako sa odraza nohami a poskakuje 😀 Od narodenia ma problem ostat v klude bez toho, aby mykal nohami, ked zaspaval museli sme mu ich drzat a teraz ma 5 a je z neho riadny vetroplach 😀 Mladsia bola pokojna v bruchu, ledva kopla a taka aj bola cely prvy rok, kym sa nenaucila chodit, potom uz zrychlila 😀 Ale nikdy nemala taky problem s nepokojnymi nohami ako syn.
Ja som mala pri.prvom tehu v brusku divosku,co malo spinkala a tak.to ostalo aj po narodeni..a teraz cakam extra divoku.divosku,tak.som.sama.zvedava..o 30 dni uvidim,ci sa.mi to.zase potvrdi 🙂
Veru moja detto. Ostalo jej to aj po narodeni, zdrava a akcna😉
U mna to bolo opacne. Lenivec v brusku, na pohyby som sa casto musela sustredit, nech som kludna, ze je v poriadku. Vela krat sa za den pohol len 2 - 3 krat.
Teraz si to vynahradza a nezastavi sa...od narodenia bol akcny, pretacal a ako 3 mesacny, sedel sam 6 mesacny...zahtra na rok a uz chodi...
Takze ja to pravidlo vyvraciam 😉
Dakujem vam vsetkym za odpovede 😆 . Mam pocit ze ma kope hlavne v tedy ked sa najem .... a ked si dam cokoladku 😆😆😆😆
ja mám také skúsenosati že áno. Syna som v tehu ani nepočula - keď sa narodil lekárka vravela že je poriadne lenivý. aj teraz v dospelosti nie je moc športový typ.
Dcéry nama prvá dcéra bola veľmi aktívna v brušku, stále tam čosi kopala a keď sa narodila tak isto. V súčasnosti má 10 rokov, chodí na atletiku, na preteky chce ísť do šport. triedy. Takže podľa mňa je to pravda....
noooo u mna prvý syn, na pohyby si ani nejako nepamatám, hýbal sa veľmi málo, stále som mala obavy, či je to OK.. teraz je velký, a stále málo pohyblivý, radšej lahne na zem a kuká knihy :D :D
pri druhoms ynovi som myslela, že mi pupkom vylezie, každú poradnu ináč otočený, kopal ma všade.. ostalo mu to doteraz, živý neposedný :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
😀 mala bola ako kaskader, neskutocne. hlavne v noci. divoka. uzivala som magnezko, ale nepomohlo. sme sa len smiali s lekarom na tom. a je akcna teda dost, ale ci to s tym suvisi, neviem. je to proste normalne, zvedave, aktivne dieta.