Ahojte tehuľky 😉
chcem sa Vás spýtať či sa mám báť ak mám v 36tt ružový výtok po rannom močení poprípade aj počas dňa.
Som 1rodička preto sa pýtam
Dakujem
ale nemám ani bolesti malinká kope 🙂 a zajtra mám ísť na kontrolu.
@lelesa ruzova farba znamena, ze je tam pritomna krv. Moze to byt znak zacinajuceho porodu, odtekajucej plodovej vody alebo aj niecoho ineho, vaznejsieho. Takze odporucanie ist k lekarovi je namieste, to ti hovoria zeny, ktore uz porodili 😉
Dakujem za radu volala som doktorke a povedala mi,ze keby sa to zhorsilo tak mam prist inak zajtra na kontrolu.
Dakujem za opytanie hej sme v poriadku chodila.na magnezium do nemocnice ale sa.nam to krati ;)
Ahojte,chcela by som sa vas spýtať minulý týždeň v utorok mi odišla hlienova zátkas krvou,doktor mi povedal ze sa mi pripravujú pôrodne cesty. Všetko bolo v poriadku monitor a aj sono,no dnes som bola u gynekologa na kontrole a ešte som len otvarena na jeden prst a povedal ze je ešte hrdlo vysoko. Ale teraz som bola na zachode a zas mi odchadza ruzovkasty vytok,myslite ze sa mi blíži pôrod? Ďakujem za vaše odpovede.
@lelesa Ahoj, ten ruzovy vytok si mala v kuse? Ja som este len v 32 tt a vcera som ho mala, dnes je to uz ok...
Ahojte žienky chcem sa opýtať už niekoľko dní pozorujem, že mi odteká taký biely hlien,,a teraz neviem či je to tá hlienová zátka,,,lebo je úplne biely,,, nemá žiadne zafarbenie,.,,, máte s tým niektorá skúsenosti,,,,môže to byť predzvesť blížiaceho sa pôrodu??? Ďakujem 🙂
@simonka121 ahoj Ja som mala tiež biely hlien, dlhodobejšie asi od 33tt.... ale nakoniec sa to ukázalo ako kvasinková infekcia. aj ja čakám bábatko v apríli, teraz mávam skôr sfarbený do žlta a hustý... takže tiež neviem čo sa deje.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lelesa okamzite informuj svojho gyndosa!Moze to byt odtekajuca plod.voda, bliziaceho sa porodu.