Ahojte bola som dnes u svojho porodnika a robil mi USG som v 31t na USG mu vysli rozdne terminy porodu podla hlavicky mam termin 13.5.2016 a podla noziek 13.6.2016 oficialny termin mam 14.6.2016 ma niekto s tym skusenost ze tiez vysli rozne terminy dakujem
Ze "OFICIALNY" termin, ja asi umriem. Normalne mam chut napisat, ze najskor narodi hlava a o mesiac nohy :X Uz vam niekto povedal, ze vsetky tie "terminy" su orientacne? Jednak preto, ze kazde dieta potrebuje byt v bruchu prave svoj cas a potom vsetky merania UTZ su len priblizne.
No a tvoje dieta asi bude mat vacsiu hlavu a kratsie nohy ako je statisticky priemer, to je toho...
@maslenka47 Pekne si to vystihla 😀 😉 Internet je super vec, ale niekedy na škodu - a tieto žienky väčšinou riešia všelijaké "nemožnosti" len preto lebo sa asi nudia alebo ja neviem čo - ja niekedy "mrkám" nad tými otázkami a témami.... 😀 Pri prvom tehu - nie že by sme nemali net - ale zaujímalo ma aj kopec iných vecí ako moje tehu -napríklad - max. som si pozrela vývin bábätka podľa týždňov a to bolo všetko.....Vedeli sme cca kedy sme ho splodili tak podľa toho som sa držala a viac ma nezaujímalo - dobré všetky výsledky a všetky poradne, nič mi nebolo, tak čo mám riešiť.....Pri druhom nejaké problémy boli - tam sme vedeli presne kedy sme splodili a tiež som nejak neriešila - a obe deti sú zdravé a krásne narodené akurát kedy chceli. 😀
ja som prišla na prvý pôrod a sestrička s lekárkou hádali, pretože jedna tvrdila že mám termín 6.1 a druhá že mám mať 7.1. Mne to bolo jedno keď sa dieťa tlačilo von na svet... Bolo 6.1. ráno.
Termín sa ti ešte upresní...
ja som dostala termin podla poslednej menstruacie a viac mi ho nikto nemenil.. a neviem naco by to bolo dobre.. tyzden pred porodom som bola v nemocnici na sone, ten povedal, ze este o tyzden neskor budem rodit a v ten den vecer som tam bola..
mne dali termín na začiatku podľa posledného menzesu, malá sa narodila presne v ten deň.
kamoške vyrátal tri rôzne termíny, preto jej vyšiel dawn, z tých testov z krvi, malý sa nakoniec narodil v úplne iný deň a zdravý
dobre si počúvala, pretože môže byť rozdiel deň - dva, ale celý mesiac??? to je moc
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Este budes mat sono v 36tt a tam sa ten dátum termínu este upresni